Victoriano Moreno

Borgerhoutse Kleuterateliers

Kleuters van 3 tot 6 jaar maken tijdens speelse workshops kennis met muziek, mode, toneel, fotografie, theater, architectuur,… Elke woensdag in de Vlinderboom en de Floraschool.

 

Elke week kan uw kleuter terecht in de Vlinderboom en de Floraschool. De workshops zijn gratis en worden georganiseerd in samenwerking met Coccolarte. Hier vindt u alvast het programma van de workshops in september.

Floraschool

6 september: Tuintjes van Firtz Haeg
Niets zo leuk dan een tuin waar alles kan en mag. In de tuintjes van Fritz Haeg komt de magie boven. Samen met Fritz maken de kleuters hun droomtuin!

13 september: Poppenkast met Wael Shawky
De poppen gaan aan het dansen vandaag! Wael Shawky maakt de leukste poppenkastpoppen met de kleuters en leert hen nog eens acteren met de poppen ook. Dat wordt gegarandeerd een feest worden.

20 september: Spiegelende foto’s
Fototoestellen en spiegels. Dat is alles wat nodig is voor deze workshop. En zo experimenteren en unieke kunstfoto’s maken met spiegels.

27 september: Communicatiekabels van Monika Grzymala
De communicatiekabels van Monika Grzymala doen je wegdromen. De kinderen gaan kabel per kabel te lijf en proberen zo het hele kunstwerk te doorgronden. Deze workshop is niet alleen visueel de moeite waard, maar is ook ontzettend amusant.

De Vlinderboom

6 september: Poppenkast met Wael Shawky
De poppen gaan aan het dansen vandaag! Wael Shawky maakt de leukste poppenkastpoppen met de kleuters en leert hen nog eens acteren met de poppen ook. Dat wordt gegarandeerd een feest worden.

13 september: Tuintjes van Firtz Haeg
Niets zo leuk dan een tuin waar alles kan en mag. In de tuintjes van Fritz Haeg komt de magie boven. Samen met Fritz maken de kleuters hun droomtuin!

20 september: Communicatiekabels van Monika Grzymala
De communicatiekabels van Monika Grzymala doen je wegdromen. De kinderen gaan kabel per kabel te lijf en proberen zo het hele kunstwerk te doorgronden. Deze workshop is niet alleen visueel de moeite waard, maar is ook ontzettend amusant.

27 september: Spiegelende foto’s
Fototoestellen en spiegels. Dat is alles wat nodig is voor deze workshop. En zo experimenteren en unieke kunstfoto’s maken met spiegels.

Coccolarte 

De jeugddienst van Borgerhout  biedt deze kunstige ateliers voor kleuters aan en Coccolarte doet de invulling ervan. Voor het laatste nieuws kan u Coccolarte ook volgen op Facebook.

Kleuterateliers 

Van september 2017 tot en met juni 2018
Elke woensdag, behalve tijdens de schoolvakanties, van 14 tot 16 uur
In school de Vlinderboom, Te Boelaarpark 5 en Floraschool, Florastraat 120
gratis | Inschrijven is aan te raden
jeugddienst.borgerhout@stad.antwerpen.be
of 03 338 17 41 

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!