Contacteer stad Antwerpen

Sigrid Spinnox
Circus Boelaere in Te BoelaarparkSigrid Spinnox

Circus Boelaere op 29 en 30 juni

Beleef op 29 en 30 juni de magie van Circus Boelaere in het Te Boelaerpark! Bereid je voor op een weekend vol spektakel en plezier met adembenemende acrobaten, hilarische clowns en meesterlijke jongleurs. Het perfecte uitje voor jong en oud! En... het is helemaal gratis! 

Gratis familiefestival

Op 29 en 30 juni verandert het Te Boelaerpark in één groot feest met circusvoorstellingen, muziek en andere leuke activiteiten. Denk aan een zalige zomerdag in een van de mooiste parken van de stad, spelende kinderen, de beste foodtrucks, frisse drankjes, kinderanimatie, muziek en héél veel circus. Geen betere manier om de zomervakantie in gang te trappen.

Campagnebeeld Circus Boelaere 2024

Toegang

Het festival en het park zijn open voor iedereen. Alle activiteiten en voorstellingen zijn gratis, maar kom op tijd, want volzet is volzet.

Een programma vol verrassingen

  • spetterend circus voor jong en oud 
  • veel spelplezier voor kinderen
  • muziek
  • gezellig terras

Het is een mix van voorstellingen om naar te kijken en waarbij je zelf kan meespelen. Je krijgt ook grote kleppers te zien en adembenemende voorstellingen. Alle info over het programma lees je ook op www.circusboelaere.be

Wat is waar?

Waar staat de circustent? In welke zone kan je een voorstelling of act zien? Waar kan ik iets eten en drinken? Waar vind ik het inleverpunt voor bekers, EHBO of de infostand? Zoek je een specifieke locatie? Bekijk dan hieronder het grondplan van Circus Boelaere. Het grondplan kan je hieronder bekijken of hier downloaden

Grondplan Circus Boelaere 2024

Eten en drinken

Op het terras van Circus Boelaere geniet je van verfrissende drankjes en lekkere snacks van verschillende foodtrucks. Klik hier voor meer info over het aanbod, het herbruikbaar cateringmateriaal en hoe je voor drank en eten betaalt. Water is gratis te krijgen dankzij de watertanks van Water-Link! Neem zeker je drinkfles of beker mee. 

www.circusboelaere.be

Alle info over het festival en het programma van Circus Boelaere lees je op www.circusboelaere.be

Met je A-kaart 

Kom langs het infopunt en spaar met de Mijn Antwerpen app een punt aan de digitale A-kaartlezer.
Lees hier hoe je je A-kaart koppelt in de MijnAntwerpen app

Meer info

Circus Boelaere
zaterdag 29 juni van 12 tot 22 uur
zondag 30 juni van 12 tot 20 uur
Te Boelaerpark
www.circusboelaere.be
gratis

Circus Boelaere een samenwerking is tussen de districten Deurne - Berchem - Borgerhout, De Klap en C o r s o. 

Circus Boelaere 2024
logo Water-link
Leaflet | Esri, NAVTEQ, DeLorme, Stad Antwerpen

Verwante info: