Zurenborgsport Parkrun

Gezellige gratis Parkrun

Op zondag 28 januari 2018 verwachten we u vanaf 14 uur in het Te Boelaarpark voor de Parkrun van Zurenborgsport. Trek uw loopschoenen aan voor een gezellige jogging door het park van 5 of 10 km. Er is ook een Kidsrun. Supporters kunnen zich aan vuurkorven verwarmen aan de Boelaer Zomerbar.

Het concept van de Zurenborgsport Parkrun is samen lopen, samen aankomen en gezellig napraten bij een drankje en een snack. Deelnemen is volledig gratis, alleen de drankjes zijn betalend. 

In welke groep loopt u?

Afstanden Uur
Kidsrun 1 km 14.30 uur
5 km - rustige lopers 15.00 uur
5 km - betere lopers 15.00 uur
10 km - rustige lopers 15.00 uur
10 km - snellere lopers 15.00 uur

Elke groep wordt begeleid door 2 lopers van Zurenborgsport en iedereen is verzekerd tijdens het evenement.

Geen last van de kou

De Boelaer Zomerbar zal voor de gelegenheid open zijn. Deze bar staat bekend om zijn heerlijke streekbiertjes, frisdranken, maar uiteraard ook warme dranken en snacks. Toch nog schrik van de kou? Zoek een plaatsje aan de heerlijk warme vuurkorven of in een van de tentjes.  

Genoeg redenen dus om de Parkrun in het vet in uw agenda te zetten. Deze loopwedstrijd is bovendien de ideale start van uw voorbereiding voor de Reuzenloop op zondag 13 mei in Borgerhout. Toch nog wat meer training nodig? Schrijf u in voor Start to Run in het Te Boelaarpark. De cursus start op 12 februari.

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!