zomerbar en buurthuis Te Boelaerpark

Gezocht: uitbater zomerbar en buurthuis Te Boelaerpark

De stad Antwerpen en het district Borgerhout zijn samen op zoek naar een uitbater voor een zomerbar en buurthuis in het Te Boelaerpark. 

Het Te Boelaerpark is een groene oase in het district Borgerhout. Er zijn sportgazons, ligweiden en een speeltuin. Naast die speeltuin staat een houten chalet, in de hoek van het park aan de Gitschotellei/Cruyslei. Tot het einde van 2014 deed die ruimte dienst als seniorenlokaal voor de buurt. In 2015 en 2016 werd er telkens een zomerbar ingericht door vrijwilligers uit de buurt. 

Concessie van 9 jaar

Nu is de stad Antwerpen in samenwerking met het district Borgerhout op zoek naar een uitbater die een buurtgerichte werking wil uitbouwen vanuit het chalet, en er jaarlijks een zomerbar wil organiseren. Het gaat om een concessie van negen jaar met mogelijkheid tot verlenging.

De binnenruimte van het gebouw is 65 vierkante meter groot en bestaat uit een polyvalent deel en sanitair dat zowel van binnen als buiten te betreden is. De buitenruimte tussen het chalet en de speeltuin heeft een oppervlakte van ongeveer 200 vierkante meter waarin de zomerbar kan ingericht worden.

Kandidaturen welkom

Kandidaten kunnen tot maandag 12 juni 2017 om 14 uur het ingevulde biedingsformulier met verplichte bijlagen in een gesloten omslag indienen op volgend adres: Den Bell, Francis Wellesplein 1, 2018 Antwerpen. Als onderwerp moet de kandidaat vermelden: “gesloten bieding voor Te Boelaerpark te 2140 Borgerhout”. De nodige documenten kan u onderaan dit artikel terugvinden.

Wie interesse heeft kan voor verdere informatie omtrent de procedure en voorwaarden contact opnemen met Ann Bogaerts (tel 03 338 64 81, ann.bogaerts@stad.antwerpen.be). Wie het paviljoen wil gaan bezichtigen kan een afspraak maken bij Raf Jennes (tel 03 338 22 64, raf.jennes@stad.antwerpen.be).

 

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!