's Herenstraat

Heraanleg 's Herenstraat

Nieuwe riolering, bomen, brede voetpaden en verkeersplateau's in de 's Herenstraat.

De rioleringen in de 's Herenstraat worden vernieuwd. Ook de straat zal grondig aangepakt worden met ondermeer de aanplanting van bomen en de aanleg van brede voetpaden en verkeersplateau's. De ingrepen verbeteren de verkeersveiligheid en dragen bij aan het comfort voor voetgangers en fietsers.

Start Werken

Op 25 februari 2019 start de aannemer met het opbreken van de rijweg.

De ‘s Herenstraat wordt volledig afgesloten (vanaf het Koxplein tot en met het Maarschalk Montgomeryplein). Alle zijstraten lopen tijdelijk dood op de ‘s Herenstraat en er geldt tijdelijk dubbelrichtingsverkeer met parkeerverbod.

Eerste fase

In de eerste fase zullen de rioleringen vernieuwd worden. Dit heeft tot gevolg dat van 25 februari 2019 tot 15 april 2019 garages niet meer toegankelijk zijn.  De voetpaden blijven wel bruikbaar.

Tweede fase

Vanaf  23 april 2019 start men met het opbreken van de voetpaden en het hernieuwen van de bovenbouw. In deze fase zal er steeds langs 1 zijde een voetpad beschikbaar zijn. Ook zal de toegang tot de woningen steeds verzekerd blijven. Tijdens deze werken is de rijweg toegankelijk voor de bewoners om te laden en te lossen.  Garages zijn bereikbaar voor 7 uur en na 18 uur.

Het einde van de werken is voorzien voor 1 juli 2019, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Onderaan vind u het definitief plan en het omleidingsplan dat geld tijdens de werken.

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!