Sportlaureatenviering BorgerhoutVictoriano Moreno

Gezocht: sportkampioenen en supervrijwilligers

Borgerhoutenaars en sportclubs die in het sportjaar 2019 een straffe sportprestatie hebben neergezet, worden in de bloemetjes gezet tijdens de Sportlaureatenviering. Maar ook vrijwilligers zoals de secretaris, klusjesman of trainers worden als 'supervrijwiliiger' gehuldigd. Wie verdient volgens u in de bloemetjes gezet te worden? Nomineer hier uw kampioenen of supervrijwilligers!

Ongetwijfeld zijn er in Borgerhout sporters of sportclubs die uitblonken in hun sport in kalenderjaar 2018. Het districtscollege en de sportraad van Borgerhout brengen hulde aan deze sportieve toppers tijdens de Sportlaureatenviering.

Op de Sportlaureatenviering worden niet enkel kampioenen gehuldigd. Alle clubs krijgen ook de kans om in de categorie 'Supervrijwilligers' hun gewaardeerde vrijwilligers van de club in de bloemetjes te zetten. Maak van deze kans gebruik om  de secretaris te nomineren die al 10 jaar de administratie in orde houdt, de trainer die meer doet dan enkel op zijn trainingsuurtjes aanwezig zijn of de terreinverzorger die er voor zorgt dat het veld er piekfijn bij ligt.

Hoe een kandidatuur indienen?

KAMPIOENEN

Geef vóór 17 december via dit webformulier uw kandidaten door. Verzamel eerst alle gegevens zodat u alles in een keer kan doorsturen (prestaties, contactgegevens, foto per kandidaat).

Wie komt in aanmerking?

  • Individuele kampioenen
  • Teams die kampioenstitel behaalden
  • Internationale ereplaatsen (1 - 2 - 3)

SUPERVRIJWILLIGERS

Geef ons vóór 17 december uw kandidaat-supervrijwilligers door via het webformulier.

Leuke verhalen van kampioen en vrijwilliger

Bij een kandidaat hoort meestal een leuk verhaal (leuke anekdote, beschrijving titel, andere mooie prestaties, ambities, …).  Zo'n verhaal kan u in het webformulier toevoegen. Onze presentator zal er graag op zinspelen tijdens de viering.

Vragen of opmerkingen?

Neem contact op met de sportantenne:

 03 338 18 04 sportantenne.borgerhout@antwerpen.be

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!