Kinderen van de Squirrels op de Sportlaureatenviering Victoriano Moreno

Gezocht: sportkampioenen en supervrijwilligers

Borgerhoutenaars en sportclubs die in het jaar 2017 een straffe sportprestatie hebben neergezet, worden in de bloemetjes gezet op de Sportlaureatenviering. Ook vrijwilligers zoals de secretaris, klusjesman of trainers kunnen in de categorie 'Supervrijwilligers' gehuldigd worden. Stel nu uw kampioenen of supervrijwilligers kandidaat.

Ongetwijfeld kent Borgerhout verschillende sporters die individueel of als ploeg uitblonken in hun sport in kalenderjaar 2017. Het districtscollege en de sportraad van Borgerhout huldigen al deze sporters graag tijdens de Sportlaureatenviering in De Roma.

Op de Sportlaureatenviering worden niet enkel kampioenen gehuldigd. Alle clubs krijgen ook de kans om in de categorie 'Supervrijwilligers' hun gewaardeerde vrijwilligers van de club in de bloemetjes te zetten.

Vrijwilligers zijn de bouwstenen of de cement van een sportclub. Maak van deze kans gebruik om bijvoorbeeld de secretaris te nomineren die al 10 jaar de administratie in orde houdt, een trainer die meer doet dan enkel op zijn trainingsuurtjes aanwezig zijn of de terreinverzorger die er voor zorgt dat het veld er piekfijn bij ligt.

Hoe een kandidatuur indienen?

KAMPIOENEN

Geef vóór 15 december via dit webformulier uw kandidaten door. Verzamel eerst alle gegevens zodat u alles samen kan doorsturen (prestaties, contactgegevens, foto per kandidaat).

Wie komt in aanmerking?

  • Individuele kampioenen
  • Teams die kampioenstitel behaalden
  • Internationale ereplaatsen (1 - 2 - 3)

SUPERVRIJWILLIGERS

Geef ons vóór 15 december uw kandidaten supervrijwilligers door via het webformulier.

Leuke verhalen van kampioen en vrijwilliger

Bij elke kandidaat hoort meestal een leuk verhaal, dit kan u in het webformulier toevoegen (leuke anekdote, beschrijving titel, andere mooie prestaties, ambities, …). Zo kan onze presentator hier eventueel op inspelen tijdens de viering.

Vragen of opmerkingen?

Neem contact op met de sportantenne:

03 338 18 04 - sportantenne.borgerhout@stad.antwerpen.be

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!