Bokser tijdens boksgala in de Roma

Rumble in De Roma

Ready to Rumble? Op vrijdag 6 april nemen 24 toppers uit de (inter)nationale bokswereld het tegen elkaar op in 12 wedstrijden. Niet in een sporthal, maar in de meest iconische zaal van Antwerpen, De Roma.

De boksliefhebber kijkt hier reikhalzend naar uit, maar ook voor niet-liefhebbers is het een unieke kans om de fenomenale bokssport in zo’n prachtige zaal te aanschouwen. Wie altijd al eens de sfeer van een boksmatch wilde ervaren, gaat ongetwijfeld een onvergetelijke avond tegemoet. 

Lokale toptalenten van de Borgerhoutse boksclub ‘BBS Antwerpen’, aangevuld met de beste boksers van andere Antwerpse clubs, nemen het op tegen 12 tegenstanders uit binnen- en buitenland. Verwacht u niet aan ingestudeerde trucjes en stunts, maar aan échte boksers die elkaar in de ring uitdagen. Bovendien praat een bijzondere ringpresentator/entertainer de avond aan elkaar. 

Praktisch

vrijdag 6 april om 20 uur
De Roma
Turnhoutsebaan 286
www.deroma.be
tickets: € 15

1 reactie op dit artikel:
Jouw avatar
FrankBeyens

De Roma zal ongetwijfeld prachtig zijn, maar stoffige sporthal???? Ik denk dat weinig Stedelijke sporthallen dat voorzetsel verdienen. De medewerkers van Sporting A werken er hard aan om onze soms verouderde sporthallen pico-bello te houden.