Veldrijder voor één dag op de KrugerKross!

Het is weer aftellen naar de KrugerKross, de gezelligste cyclocross van de Lage Landen! Een unieke ervaring in de binnenstad: veldrijden op een professioneel parcours met alles erop en eraan: stellingbrug, zandbak, balkjes om over te jumpen en nieuw sinds dit jaar: professionele tijdsregistratie! 

Vraagt u zich al jaren af hoe leuk het zou zijn om net als Wout Van Aert of Mathieu Van der Poel door het mulle zand te klieven en met je fiets fluks over balkjes te springen? Of geniet u gewoon graag van de leuke sfeer en muziek? Redenen genoeg om op zondag 15 september af te zakken naar het Krugerplein. 

'KrugerKross' betekent veldrijden op het mooiste parcours van 't stad en dit samen met de hele familie: er zijn reeksen voor kleuters met loopfietsjes, voor dames, heren: een reeks voor beginners en een reeks voor "fanatiekelingen". Iedereen die kan fietsen mag (MOET!) deelnemen. 
 

Ketnetheld Dempsey en megapatser Saïd

De zevende editie wordt weerom een feesteditie met megapatser Saïd (SLM eeewa ja) en Ketnetheld Dempsey als presentatorduo. Er is animatie en je kan je fiets laten nakijken in de materiaalzone van 'De Fietsbroers'

Gratis fiets en helm lenen

Om iedereen de kans te geven om van de KrugerKross mee te genieten kunnen kinderen ter plaatse een fiets en fietshelm ontlenen. Dit is helemaal gratis! Breng wel je identiteitskaart mee als waarborg. 

De KrugerKross is een organisatie van de enthousiaste buurtbewoners van KrugerBuren vzw.

KrugerKross
Krugerplein
www.krugerkross.be
1 euro (kinderen) / 5 euro (volwassenen)
zo 15/9 vanaf 13.30 uur

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!