Wat u mag verwachten tijdens de Week van de Senior in Borgerhout

Tijdens de week van de senior hebben het district en de Borgerhoutse seniorenraad heel wat culturele activiteiten voor u in petto. Zo kan u kan een repetitie bijwonen van het klassiek ensemble Boho Strings, een bezoek brengen aan enkele Borgerhoutse galerieën of aan de expo van de workshops die in het najaar plaatsvonden. Maakt u liever zelf de handen vuil? Dit kan tijdens een workshop beeldhouwen.

Repetitie Boho Strings

Kom luisteren naar een repetitie voor een optreden in de Koningin Elisabethzaal van Boho Strings, een klassiek ensemble uit Borgerhout. Met introductie door dirigent David Ramael.

Praktisch

Expo workshops

Laat u verrassen door de creaties van deelnemers aan de kunstworkshops dit najaar: striptekenen met Steven de Rie, zijdeschilderen met Julia Van Gils, aquarel met Liliane Verhelst en Monique Van Heucke, borduren met Afghaanse vrouwen van Doek vzw en beeldhouwen met Michael Bracke. U krijgt ook een inkijk in het werk van de workshopgevers.

Praktisch

  • Dinsdag 21 tot en met vrijdag 24 november van 13 tot 17 uur
  • 't Werkhuys - Zegelstraat 13
  • Gratis, te bezoeken binnen de openingsuren

Galeriebezoeken

Bezoek twee Borgerhoutse galerieën: Base-Alpha Gallery en DMW Art Space. Aansluitend volgt een drankje in 't Werkhuys en is de expo vrij te bezoeken. 

Praktisch

Workshop beeldhouwen - VOLZET

Boetseer een dier in klei. Animalier Michael Bracke begeleidt u stap voor stap. Geen ervaring nodig. 

Praktisch

Feestelijk slotmoment Week van de Senior

Kom naar de feestelijke afsluiting van de jaarwerking senioren met een receptie en een muzikaal intermezzo door klassiek ensemble Boho Strings

Praktisch

 

1 reactie op dit artikel:
Jouw avatar
Helene+Lotje

Senioren van Borgerhout, vier de seniorenweek met ons mee. Kom kijken, en zie welke leuke,mogelijkheden wij op onze oude dag... nog kunnen hebben. Een goed sociaal leven zinvol ingevuld en mogelijk gemaakt door onze gemeente Borgerhout.