Heraanleg Kroonstraat

Werken Kroonstraat

De Kroonstraat  wordt heraangelegd. De straat zal veiliger en ook veel groener worden met het aanplanten van bomen op verschillende plekken in het straatbeeld. Op 23 januari is fase 2 van de werken opgestart. Afhankelijk van de weeromstandigheden zullen deze werken tegen eind april worden afgerond. Onder vindt u de plannen voor deze werken.

2 reacties op dit artikel:
Jouw avatar
Mohamed Benyahia

Geachte, Mijn naam is benyahia mohamed en ben de bewoner van kroonstraat 145. heb pas gemerkt, tijdens de feestdagen, dat mijn tweede inrit niet voor de gepaste inrij stenen beschikt. Deze is zowel de ingang als inrij poort. (remorque) Kunnen deze stenen vervangen worden ? Vriendelijke groeten

Jouw avatar
Ignace Buysse

Beste, als mede-eigenaar van de garage in de Kroonstraat 174 (een ondergrondse garage van een appartementsblok waar heel wat auto's staan) merken wij dat foutparkeerders - die vlak voor de poort gaan staan - reageren als "wij zien toch niet dat dit een garagepoort is?". Geregeld kunnen wij de garage niet in of uit omdat men de kasseien voor de poort niet onderscheidt van die voor de parkeerplaatsen (volgens het plan zouden die een andere kleur hebben). Hoe kan dit opgelost worden? Zullen er nog extra markeringen volgen of zorgt het district voor andere vormen van signalisatie?