Contacteer stad Antwerpen

Sigrid Spinnox
Handen op elkaar naast een kaart van Borgerhout

Jouw vereniging op de sociale kaart van Borgerhout

De sociale kaart van Borgerhout wordt een overzichtelijk verzamelpunt van welzijnsorganisaties. Burgers en verenigingen kunnen hier het antwoord vinden op verschillende vragen binnen verschillende levensdomeinen. Zorg dat ook jouw vereniging op de sociale kaart van Borgerhout komt door ons alle nodige informatie te bezorgen. 

Wat is een sociale kaart?

Inwoners en welzijnsorganisaties hebben vaak verschillende vragen:

  • Waar kan ik terecht voor bijles voor mijn kind?
  • Is er een damvereniging in Borgerhout?
  • Wat wordt er georganiseerd voor senioren in mijn buurt?
  • Hoe kan ik hogere tegemoetkoming krijgen?

Een sociale kaart vat het antwoord op al deze vragen en meer samen. Je kan er informatie vinden op het gebied van welzijn, vrije tijd, zorg etc. 

Bezorg ons informatie over je vereniging

Is ook jouw vereniging nuttig voor deze sociale kaart? Bezorg ons dan alle nodige informatie via het aanmeldformulier. Zo zorg je er mee voor dat inwoners en organisaties uit Borgerhout snel het antwoord vinden op hun vragen. 

Welzijnsoverleg Borgerhout plaatst alle informatie over je diensten en/of activiteiten op een envoudige en praktische manier op de sociale kaart. 

Partners

De sociale kaart is een initiatief van Welzijnsoverleg BorgerhoutHet welzijnsoverleg wilt welzijns- en gezondheidswerkers met elkaar verbinden om elkaar en elkaars werking beter te leren kennen.

De Borgerhoutse stuurgroep bestaat uit Eerstelijnszone Antwerpen Oost, District Borgerhout, CM, Solidaris, Saamo vzw en CAW Antwerpen. 

Samen creëren we een overzichtelijk verzamelpunt waar de Borgerhoutenaar kennis kan maken met de kracht van Borgerhout.

Aanmeldformulier

Vul het formulier in en zet zo je vereniging op de sociale kaart van Borgerhout

Start