Animator aan het werk

Animator bij de jeugddienst: iets voor u?

Het hele jaar door is de jeugddienst druk in de weer om leuke activiteiten aan te bieden aan kinderen en tieners. Voor het uitwerken en begeleiden van die activiteiten zoeken ze enthousiaste animatoren. Lijkt het iets voor u? Stel u vandaag nog kandidaat!

Tijdens de schoolvakanties organiseert de jeugddienst A-kaartactiviteiten voor kinderen tussen 4 en 16 jaar. Buiten de schoolvakanties vinden er ook een heleboel activiteiten plaats, bijvoorbeeld op openingen van speelterreinen, de Buitenspeeldag, het Springfestijn of andere evenementen. Al die activiteiten worden in goede banen geleid door vrijwilligers die de kinderen begeleiden.

Bent u creatief of sportief, goed met kinderen en enthousiast? Dan bent u misschien wel de persoon die de jeugddienst zoekt. Er is immers altijd wel een plekje vrij in het animatorenteam. U hoeft niet een hele schoolvakantie beschikbaar te zijn en u hoeft geen ervaring te hebben in het jeugdwerk. Een grote portie enthousiasme en liefde voor kinderen is het allerbelangrijkste.

Mail dus uw motivatie en CV door naar ons of kom langs tijdens de openingsuren!

Voor je hulp bij de jeugddienst ontvang je een vrijwilligersvergoeding.

Meer info

Jeugddienst Deurne
Tweegezusterslaan 47, 2100 Deurne
Openingsuren: dinsdag tot vrijdag, 11 tot 16 uur of op afspraak
tel. 03 326 19 41
jeugddienst.deurne@antwerpen.be
Facebook jeugddienst Deurne