Een vraag over de wegenwerken in en rondom Deurne?

Een vraag over de wegenwerken in en rondom Deurne?

Op zoek naar meer informatie over alle wegenwerken bij u in de buurt? Hebt u een specifieke vraag over één van de werken? Of bent u op zoek naar de slimste route naar uw werk of uw sportvereniging? Kom dan naar de infotentoonstelling of het infomoment van Slim naar Antwerpen in Deurne.

De volgende jaren wordt er verder gewerkt aan een betere bereikbaarheid van de Antwerpse regio. Zo wordt er in en rond Deurne onder andere gewerkt aan de Turnhoutsepoort, de Bisschoppenhoflaan, de brug van den Azijn en de Noordersingel. 

Meer informatie over alle wegenwerken?

Om u een overzicht te geven van alle werken die op stapel staan en een antwoord te bieden op al uw vragen, bent u van harte welkom tijdens de infotentoonstelling, de roadshows of het infomoment in uw buurt. 

Infotentoonstelling

Van ma 13 tot do 16/3 van 14 tot 17 uur
Zijvleugel districtshuis Deurne, Maurice Dequeeckerplein, kant Unolaan

Kom naar de infotentoonstelling en krijg meer informatie over alle wegenwerken in en rondom Deurne. Er is ook steeds iemand aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Infomoment wegenwerken

Do 16/3 doorlopend van 17 tot en met 21 uur
Zijvleugel districtshuis Deurne, Maurice Dequeeckerplein, kant Unolaan​


Tijdens het infomoment krijgt u de mogelijkheid om vragen te stellen aan afgevaardigden van de stad Antwerpen, het district Deurne, de provincie Antwerpen, Agentschap Wegen en Verkeer, BAM en NV De Scheepvaart.

Mobiliteitsbeurs

Om zoveel mogelijk mensen te bereiken, zijn er ook twee mobiliteitsbeurzen op locatie, nl.in cultuurcentrum Rix en dienstencentrum Bosuil. Ook tijdens deze momenten is er iemand aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Do 20/4 doorlopend van 16 tot 20 uur
Cultuurcentrum Rix, De Gryspeerstraat 86 ​

Vrij 21/4 doorlopend van 16 tot 20 uur
Dienstencentrum Bosuil, Bosuil 160

5 reacties op dit artikel:
Jouw avatar
jorisdhaen

Via diverse media, krijg ik regelmatig het bericht dat men ook zou starten met de heraanleg van de Boekenberglei. Voor mijn deur is het fietspad in slechte staat en ook de rijweg met kasseien veroorzaakt heel wat geluidshinder (zeker omdat er ook overdreven snel wordt gereden). Wanneer is de heraanleg van de Boekenberglei gepland? Dit jaar nog? Gaat men bij die heraanleg het wegdek aanpakken en vervangen door een meer geluidarme oplossing? Dank voor uw antwoord.

Jouw avatar
MVD1912

Ja wanneer is dit gepland ? Tegenstrijdige berichten en steeds verschuivende planningen (2015-2016-2017-2018-20xx) ? onduidelijkheid over wat er echt gaat gebeuren en of er ook iets gaat gebeuren ? Dank voor enig antwoord...

Jouw avatar
Stad_Antwerpen

Beste Joris en Marc,met al jullie vragen kunnen jullie terecht tijdens de infotentoonstelling, de roadshows of het infomoment in de buurt.

Jouw avatar
wim.chaff

Worden mensen zonder computer ook op één of andere manier verwittigd van de nog steeds durende perikelen, om van Deurne noord naar Deurne zuid te geraken?

Jouw avatar
Stad_Antwerpen

Beste Wim, bij werken in uw buurt worden er steeds informatiebrieven gestuurd. Ook in het A- blad worden deze aangekondigd. Of op aankondigingsborden in het straatbeeld.