Oudere dame in een voor senioren aangepaste woning Jonathan Ramael

Open themadag voor senioren

De Deurnse seniorenraad en het district nodigen op 30 maart 2017 alle inwoners ouder dan 55 jaar uit, om deel te nemen aan de gratis open themadag met als thema ‘senioren en wonen’.

Programma 30 maart

  • Van 13.30 tot 14.45 uur kan u kijken naar de muzikale voorstelling ‘Hola, zomaar oma’. Oma (opa) worden, het wordt u in de schoot geworpen. Een prachtig geschenk dat uw leven kleur geeft, energie, kortom ... een nieuw elan. Leen Persijn geeft gestalte aan een vrouw die plots verneemt dat ze oma wordt. Het nieuws overrompelt haar, ze kan niet de blijde reactie geven die dochter en schoonzoon hadden verwacht. Ze heeft tijd nodig om zich in die nieuwe rol te vinden. Kortom een toekomstige oma die zich een weg zoekt in de overgangsfase tussen tweede en derde leeftijd. Dit stuk is een confronterende, soms grappige, potsierlijke maar ook ontroerende zoektocht, gegoten in spel, tekst, poëzie en liederen.
     
  • Van 15 tot 16 uur is er de lezing over ‘senioren en wonen’ door Joeri De Ren (Hoofd Klantendienst, verkoop en groei van het Zorgbedrijf Antwerpen). Nadien is er de mogelijkheid om vragen te stellen.
     
  • Van 16 tot 18 uur kan u napraten met een drankje en hapje.

Inschrijven verplicht

Inschrijven voor de open themadag op 30 maart 2017 is verplicht (van 1/3 tot 24/3) via CC Deurne Podium, tel. 03 360 85 50 of  ccdeurne@stad.antwerpen.be.

Na inschrijving ontvangt u een inschrijvingsbewijs. Vergeet dit niet mee te brengen naar de open themadag. ​Schrijf tijdig in, want het aantal plaatsen is beperkt.

Meer info

Open themadag senioren: Senioren en wonen
do 30/3 van 13.30 tot 18 uur (deuren open om 13 uur)
cc Deurne Podium
Frans Messingstraat 36
gratis

Indien u vervoersproblemen heeft of moeilijk te been bent, kan u steeds contact opnemen met de seniorenconsulent via tel. 03 338 45 08.

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!