De inzamelactie die RAFC samen met supporters, het district Deurne en de stad Antwerpen tijdens de eindejaarsperiode organiseerde leverde zo'n 2000 kerstcadeaus op voor zes verschillende organisaties.

2000 geschenken naar goede doelen

De inzamelactie die RAFC samen met supporters en het district Deurne tijdens de eindejaarsperiode organiseerde leverde zo'n 2000 kerstcadeaus op voor zes verschillende organisaties.

Medewerkers, jeugdspelertjes én spelers van de A-ploeg zorgden voor het inpakken en verdelen van de geschenken. Eerst werden, in samenspraak met het district Deurne, drie organisaties aangeduid. De Kleine Vos (centrum voor kinderzorg en gezinsondersteuning), vzw den Engel (organisatie die jongeren begeleidt bij zelfstandig wonen of een terugkeer naar huis) en het opvangcentrum Fedasil in Deurne.

Door het grote succes van de inzamelactie konden nog drie andere organisaties voorzien worden van geschenken: Wapper (waar mensen met een handicap kunnen sporten), Tik-vatenoe (zorginstelling voor personen met een mentale handicap) en kansencentrum Filet Divers.

"Dit hadden we nooit durven te hopen", zegt Dimitri Huygen, woordvoerder van RAFC." Tweeduizend cadeaus kunnen inzamelen in zo'n korte tijd is iets waar de Antwerpfans trots op mogen zijn. We kunnen nu al zeggen dat we ook volgend jaar een inzamelactie zullen organiseren die we nog groter zullen aanpakken met nog meer Antwerpse organisaties”.

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!