'De Grote Schijn'

Audiovisueel spektakel 'De Grote Schijn' in het Rivierenhof

Noteer alvast in uw agenda: ‘De Grote Schijn’ van 26 oktober tot en met 4 november in het Rivierenhof. Een uniek audiovisueel spektakel met innoverende snufjes en lumineuze emoties. Het park zal u tijdens een zinnenprikkelende tocht verwonderen en betoveren. Bestel op tijd uw tickets.

Een magische avondwandeling

Van 26 oktober tot en met 4 november 2018 vindt er in het Rivierenhof het audiovisueel spektakel ‘De Grote Schijn’ plaats. Het park wordt dan ‘iconisch’ uitgelicht terwijl u een zinnenprikkelende tocht door het donker maakt. Het is een uniek audiovisueel spektakel. De Grote Schijn brengt een vernieuwend verhaal zonder woorden, met innoverende snufjes en lumineuze emoties. Het hele parcours (2 km) is een grote beleving en indrukwekkende technieken voeren u van de ene mysterieuze verrassing naar de andere.

Deze uitgelichte herfstwandeling, waarbij u geniet van de pracht en kracht van de natuur in duizenden geuren en kleuren, is een unieke totaalbeleving voor elke bezoeker. Neem uw tijd, laat u verwonderen. Tickets en meer info via www.degroteschijn.be.

Ambassadeurs van dit evenement, Jef Neve en Lieven Scheire, stelden op 26 februari 2018 het totaalspektakel ‘De Grote Schijn’ voor in het Rivierenhof. 

1|4
1|4
1|4
1|4
2 reacties op dit artikel:
Jouw avatar
Jackderipper

Ik was vandaag op de voorstelling. het ziet er naar uit dat het een prachtig schouwspel zal worden. Ik heb één bedenking en dat is dat het vrij laat in 't jaar is, de temperatuur, de regen, de bladval. Als men de bladeren van de bomen als scherm wil gebruiken zou dit kunnen tegen vallen. groetjes Jack Van Couteren.

Jouw avatar
District_Deurne

Beste, we hebben uw vraag voorgelegd aan de organisatie van 'De Grote Schijn'. Ze hebben de voorbije herfst het park al grondig geprospecteerd en weten dus wat er hen te wachten staat. Ze omarmen het park met veel liefde zoals het op die moment is.