Back to the sixties

Back to the sixties

Beleef op 15 juni uw jonge jaren opnieuw in de sfeer van de sixties. ‘Back to the sixties’ is het ideale moment om uw dansschoenen aan te trekken en te genieten van de muziek van toen.

Dansen

Beleef uw jonge jaren opnieuw in de sfeer van de sixties. ‘Back to the sixties’ is het ideale moment om je dansschoenen aan te trekken en mee te genieten van de muziek van toen.Een dj zorgt voor alle hits. Hebt u twijfels of denkt u het dansen te hebben verleerd? Geen paniek, van 13.15 tot 14 uur is er een dansinitiatie. Om 14 uur barst het dansfeest los in cc Deurne.

Workshops

Daarnaast kan u er ook je eigen badges ontwerpen, een retro fotokader maken of foto’s laten nemen in een fotocabine. Voor de dames is er een 60’s make-up salon waar ze zich laten omtoveren tot glamoureuze diva’s. Naast infostanden die u wegwijs maken doorheen de diensten van Deurne, is er ook een helpdesk voor al uw vragen over uw smartphone. Een dresscode is er niet, maar om het allemaal nog nostalgischer te maken, mag u natuurlijk ook uw mooiste sixties retro outfit uit de kast halen.

Meer info

Back to the sixties
do 15/6 van 13.15 tot 18 uur
cc Deurne Podium
Frans Messingstraat 36
tel. 03 338 45 08
gratis

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!