Bestuurders voor riksja gezocht

Bestuurders voor riksja gezocht

Weer of geen weer, een frisse neus halen doet altijd deugd. En hoe kan dit beter dan een ritje in een riksja? Houdt u van fietsen en van sociaal contact? Bent u de sportieve bestuurder die senioren een unieke uitstap kan bezorgen? Stel u dan kandidaat om bestuurder te worden van de riksja.

Gezellig onder een dekentje in de winter of met de benen bloot in de zomer, het is altijd fijn om een ritje te maken met een riksja. Een tochtje is de ideale manier om samen herinneringen op te halen als u langs bekende plaatsen fietst, een babbeltje te doen of om gewoon te genieten van de natuur.

Sportieve vrijwilligers

​Zorgbedrijf Antwerpen is nog op zoek naar sportieve vrijwilligers die met senioren een ritje willen maken met de riksja en hen een leuke tijd bezorgen. De riksja is elektrisch aangedreven en fietst zeer soepel. Ideaal voor wie zelf graag fietst en ondertussen nog een gezellig babbeltje wil doen.

Bent u gezond van hart, energiek van geest en heeft u veel goesting om samen met onze senioren te genieten van de 'wind in uw haren'? Neem dan contact op met dienstencentrum Bosuil of ga naar één van de Deurnse dienstencentra van Zorgbedrijf Antwerpen in uw buurt en stel u kandidaat.

Meer info

Dienstencentrum Bosuil
Bosuil 160 
tel. 03 360 40 71
www.zorgbedrijf.antwerpen.be

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!