Deurne-Noord Victoriano Moreno

Boek ‘Trots in Deurne-Noord’ te koop

Binnenkort verschijnt het boek ‘Trots in Deurne-Noord’. Op 1 december wordt het boek voorgesteld in Cinema Rix. U kan het nu al aankopen voor de exclusieve en tijdelijke voorverkoopprijs van 10 euro.

Trots in Deurne-Noord

‘Trots in Deurne-Noord’ neemt u mee op een tocht door de wijk. Uw gidsen zijn 27 mensen die er wonen of Deurne-Noord een warm hart toedragen. Ze geven u ook een kijk achter de gevel van hun woning, school, kerk, moskee, buurthuis of voetbalstadion. Dat resulteert in verhalen over de wijk Deurne-Noord van vroeger en die van vandaag, maar ook over de universele thema’s van het leven.

Matthias Van Milders tekende de verhalen op, Victoriano Moreno fotografeerde de bevoorrechte getuigen en hun Deurne-Noord.

Het boek ‘Trots in Deurne-Noord’ is tijdelijk (t.e.m 30 november 2018) beschikbaar aan een voorverkoopprijs van 10 euro (i.p.v. 20 euro). Bestel hier uw persoonlijk exemplaar.

Officiële boekvoorstelling 

Op zaterdag 1 december 2018 om 20 uur wordt het boek officieel voorgesteld in Cinema Rix, de Grijspeerstraat 86. Kocht u een boek in voorverkoop (aan 10 euro) dan kan u het aangekochte boek tijdens de lancering afhalen. Indien u het boek niet kan afhalen op 1 december, zal het opgestuurd worden naar uw adres. 

Meer info

Boek 'Trots in Deurne'
Bestel hier  (t.e.m 30 november 2018) het boek in voorverkoop aan 10 euro (i.p.v. 20 euro) 

Cultuurcentrum Deurne
Frans Messingstraat 36
tel. 03 360 85 50
www.ccdeurne.be
 

Officiële voorstelling boek 'Trots in Deurne'
zaterdag 1/12 om 20 uur 
Cinema Rix
De Gryspeerstraat 86

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!