Dagje Deurne met rozen, kunst en fietsplezier

Dagje Deurne met rozen en kunst

Tijdens Dagje Deurne op 11 juni kan u in het Rivierenhof terecht voor verschillende leuke activiteiten. Het Rozenfeest zorgt voor meters bloemen- en plantenplezier terwijl de kraampjes van de Kunstroute uitpuilen van handgemaakte creaties en kunstwerkjes. Aan de infostand van het district Deurne kan u terecht voor alle info over toeristisch en cultureel Deurne.

Rozenfeest

Jaar na jaar verzamelen rozenliefhebbers, verkopers en kunstenaars zich in en rond de rozentuin van het Rivierenhof waar ook veel lekkers en verrassende animatie uw pad kruisen.​Kom genieten van sfeervolle muziek, geurende rozen en rozendrankjes. Onder de prachtige beuken van de Parkdreef kunt u rozen kopen, advies vragen aan rozenkenners of u door de sprookjesvertelsters laten verwennen met rozenverhalen.

Kunstroute

​Verschillende kunstenaars en hobbyisten uit Deurne stellen hun creaties en kunstwerken aan u voor. Op het danspodium tonen de Deurnse verenigingen het beste van zichzelf. In de rozentuin zorgt het Trio Perdu dan weer voor voortreffelijk luisterplezier. Naast de verhalen in het Sprookjeshuis, vormt het Rivierenhof ook het
ideale decor voor het verteltheater ‘Grieg in’t Groen’ (om 13.30 en 16 uur). Tickets voor deze voorstelling kosten 4 euro en u kan reserveren via www.ccdeurne.be of tel. 03 360 85 50.

Toeristisch Deurne

Loop zeker ook langs de infostand van Dagje Deurne en adem alvast de vakantiesfeer in. U vindt er fiets- en wandelbrochures, het kersverse programma van Cultuurcentrum Deurne, het zomeraanbod van het district en andere nuttige informatie die Deurne toeristisch op de kaart zet.

Kortom, geniet mee van een Dagje Deurne en laat u verrassen door de schatten die het district te bieden heeft.

Meer info

Dagje Deurne met rozen, kunst en fietsplezier
zo11/6 van 11 tot 18 uur
Parkweg, Rivierenhof
​www.provincieantwerpen.be
Info en tickets voor Grieg in't groen kosten 4 euro en kan u reserveren via www.ccdeurne.be of tel. 03 360 85 50
gratis

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!