Deurne beleeft, een heel weekend lang!

Tijdens het weekend van 2, 3 en 4 juni kan u aan den Bosuil genieten van Deurne Beleeft! met  de 'Profronde van Deurne', 'Deurne 10 miles', ‘Smaakvol Deurne’ en 'Deurne swingt en zingt'. 

Deurne 10 Miles

​vr 2/6 vanaf 18 uur, Bosuilstadion, 10 euro

Op 2 juni vindt de tweede editie van de Deurne 10 Miles plaats. Een loopwedstrijd van 16 km doorheen Deurne die een stedelijke en een natuurlijke omgeving combineert. De omgeving van het Bosuilstadion, met in de nabije omgeving het mooi stukje natuur van de Bremweide, is hiervoor de ideale locatie.
Is 16 km te hoog gegrepen? Dan kan u ook opteren voor 4, 8 of 12 km. De omloop is immers 4 km, dus na elk rondje kan u beslissen om te stoppen. Deelname kost 10 euro, ongeacht welke afstand u kiest. Een deel van de opbrengsten gaat naar het fonds Marleen De Backer, dat projecten steunt in de strijd tegen kanker. Daarnaast krijgt iedere deelnemer een goodie bag mee naar huis. Kinderen lopen om 18 uur gratis een afstand van 350 m, 1 of 2 km in drie leeftijdscategorieën.

Inschrijven en meer info via www.deurne10miles.be.

Smullen, zingen en dansen

za 3/6 vanaf 14 uur en zo 4/6 vanaf 13 uur, Bosuilstadion, gratis

Tijdens het weekend van 3 en 4 juni kan u voor de tweede maal genieten van ‘Smaakvol Deurne’. In samenwerking met verscheidene horecazaken, ondernemers uit Deurne en de buurt, kan u aan de Jan Welterslaan (t.h.v. Bosuilstadion) genieten van een tweedaagse verwennerij voor de smaakpappillen. Retro
streetfoodwagens, gastronomie en cocktail-, wijn- en bierbars zullen u op uw wenken bedienen.
Op 3 juni is er vanaf 19 uur ook ‘Deurne Swingt en Zingt’. U kan er uit volle borst meezingen met een heleboel populaire liedjes. Naast dit muzikaal programma wordt dit gastronomisch weekend ook nog omkaderd met een loopwedstrijd op vrijdag en de wielerderny Profronde van Deurne op zondag.

Meer info via www.smaakvoldeurne.com

Profronde van Deurne

zo 4/6 vanaf 16 uur, Bosuilstadion , gratis 

Op 4 juni worden de straten ter hoogte van het Bosuilstadion overspoeld door wielrenners tijdens de spectaculaire dernykoers ‘Profronde van Deurne’. Een derny is een motorfiets met een 'gangmaker' die wielrenners uit de wind houdt zodat die hoge snelheden kunnen halen.  

Tijdens de negende editie van deze Deurnse klassieker zullen er weer een aantal grote namen aan de start verschijnen. Met renners op de erelijst als Johan Van Summeren, Niki Terpstra, Iljo Keisse en Wout van Aert zullen ook dit jaar weer de nodige toppers voor spektakel zorgen. Benieuwd wie zich als nieuwe wielerkampioen van de Deurnse straten zal kronen? Zak dan zeker af naar den Bosuil. Ook het kidsdorp
en heel wat andere randanimatie voor jong en oud zorgen ervoor dat het weer een groot wielerfeest wordt.

Meer info via http://profrondevandeurne.weebly.com

 

 

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!