Medaille Gala van de Sporttrofee 2017

Deurnse sportlaureaten 2018 gezocht

Op 23 februari 2019 zet het district de Deurnse sportlaureaten in de kijker. Kent u ploegen of sporters die hiervoor in aanmerking komen? Aarzel dan niet om hen voor 15 december te nomineren.

Oplijsten kampioenen en laureaten

Deurnse sporters en ploegen blijven jaar na jaar titels binnenhalen. We weten onder andere dat korfbalclub Boeckenberg in 2018 met verschillende ploegen zaal- en veldtitels in de wacht sleepte. Maar in een sportdistrict als Deurne zijn er ongetwijfeld nog andere kampioenen. Daarom roepen we uw hulp in om de lijst zo volledig mogelijk maken.

Kent u Deurnse kampioenen? Geef hen dan voor 15 december door aan de sportantenne, zodat we hen gepast kunnen vieren tijdens het 'Gala van de Sporttrofee Deurne 2018'.

Wie wordt de opvolger van Royal Antwerp FC en Daniel Dardha?

Op 23 februari 2019 staan tijdens het 'Gala van de Sporttrofee Deurne 2018' sport en beleving centraal: een schitterende show, met een geheime centrale gast en verschillende optredens. Het hoogtepunt van het gala is de huldiging van alle sportlaureaten, want het is dankzij hen dat Deurne zich met recht en reden het sportdistrict mag noemen.

Daarnaast worden ook dit jaar weer vijf specifieke trofeeën uitgereikt, waaronder de Sporttrofee van Deurne individueel en voor ploegen. Vorig jaar sleepten Daniel Dardha en Royal Antwerp FC deze prijzen in de wacht. Wie dit jaar met de trofeeën aan de haal gaan, onthullen we op de avond van het gala.

In welke categorieën kan u iemand nomineren?

Laureaten van de sport Deurne 2018
Ploeg of sporter die in 2018 een titel behaalde in zijn sporttak op provinciaal, regionaal, Vlaams en nationaal niveau en een podiumplaats op internationaal niveau.

Sporttrofee Deurne 2018
Ploeg of sporter die in 2018 een uitzonderlijke prestatie leverde of die zich het meest verdienstelijk maakte.

Lifetime Achievement Trofee
Persoon waarvan het vrijetijdsleven in het teken staat van de sport en de sportvereniging.  Als sporter, als begeleider, als coach, als vrijwilliger, als … .

G-sporttrofee 2018
G-sportploeg of G-sporter die in 2018 een uitzonderlijke prestatie leverde of zich het meest verdienstelijk maakte.

Jeugdsporttrofee 2018
Jeugdploeg of jeugdsporter die zich in 2018 het meest verdienstelijk maakte. Niet (alleen) de prestaties zijn hier belangrijk, maar wel het totaalpakket (vooruitgang, leervermogen, fairplay, gedrag op en naast het veld, inzet als vrijwilliger, rolmodel voor andere sporters, …).

De sportvereniging waar de sporter of de ploeg aangesloten is, krijgt tijdens de uitreiking de gepaste aandacht. Deze zorgt namelijk niet alleen voor een goede omkadering, maar ook voor ontplooiingskansen die gepaard gaan met een degelijke opleiding en begeleiding voor de jongere(n).

Ook Sporting A wil uw bijdrage

Niet alleen Deurne viert haar laureaten. Stad Antwerpen doet dat ook tijdens de Night of the Diamonds op vrijdag 8 februari 2019. Dit jaar zet zij voor de tweede keer de ‘Sportprestatie van het jaar’ in de kijker.
Die laureaat wordt bekroond voor een uitzonderlijke of unieke sportprestatie in 2018. Dat kan zeer ruim geïnterpreteerd worden: van iemand die voor het goede doel te voet de Sahara van Noord naar Zuid doorkruiste tot iemand die na jaren ziekte uiteindelijk terug 1 km loopt. Sporters of ploegen die een prijs haalden in een reguliere competitie komen voor deze prijs niet in aanmerking.

Het district verzamelt ten laatste 2 december alle nominaties. De sportraad kiest hieruit haar laureaat en geeft deze door aan Sporting A.  

Hoe nomineert u iemand?

Stuur uw nominaties voor alle Deurnse trofeeën ten laatste 15 december 2018 via het inschrijvingsformulier door naar de sportantenne van Deurne via sportantenne.deurne@stad.antwerpen.be of per post naar Maurice Dequeeckerplein 1, 2100 Deurne.

Per formulier kan u maar één persoon of ploeg nomineren.

De inschrijvingsformulieren en het reglement vindt u in onderstaande documenten.

Meer info

Gala van de Sporttrofee Deurne 2018
zaterdag 23 februari 2019 om 19.30 uur
CC Deurne 
Frans Messingstraat 36
gratis

Contact en info
Sportantenne Deurne
tel. 03 338 45 87
sportantenne.deurne@stad.antwerpen.be

 

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!