Het district Deurne zet de Deurnse sportlaureaten in de bloemetjes.Tom Cornille

Deurnse sportlaureaten 2019 gezocht

Op 14 maart 2020 zet het district Deurne de Deurnse sportlaureaten in de kijker. Kent u ploegen of sporters die hiervoor in aanmerking komen? Aarzel dan niet om hen voor 15 december te nomineren.

Oplijsten kampioenen en laureaten

Deurnse sporters en ploegen blijven jaar na jaar titels binnenhalen. We weten onder andere dat AKC in 2019 winnaar werd in het veldkorfbal, Daniel Dharda Belgisch kampioen in het schaken en de U19 van Phantoms de titel in de wacht sleepte. Maar in een sportdistrict als Deurne zijn er ongetwijfeld nog andere kampioenen. Daarom roepen we uw hulp in om de lijst zo volledig mogelijk maken.

Kent u Deurnse kampioenen? Geef hen dan voor 15 december door aan de sportantenne, zodat we hen gepast kunnen vieren tijdens het 'Gala van de Sporttrofee Deurne 2019'.

Wie wordt de opvolger van Antwerp Quidditch Club en Noah Kuavita?

Op 14 maart 2020 staan tijdens het 'Gala van de Sporttrofee Deurne 2019' sport en beleving centraal: een schitterende show, met een geheime centrale gast en verschillende optredens. Het hoogtepunt van het gala is de huldiging van alle sportlaureaten, want het is dankzij hen dat Deurne zich met recht en reden het sportdistrict mag noemen.

Daarnaast worden ook nu vijf specifieke trofeeën uitgereikt, waaronder de Sporttrofee van Deurne individueel en voor ploegen. In 2018 sleepten Noah Kuavita en Antwerp Quidditch Club deze prijzen in de wacht. Wie dit jaar met de trofeeën aan de haal gaan, onthullen we op de avond van het gala.

In welke categorieën kan u iemand nomineren?

 • Laureaten van de sport Deurne 2019 
  Ploeg of sporter die in 2019 een titel behaalde in zijn sporttak op provinciaal, regionaal, Vlaams en nationaal niveau en een podiumplaats op internationaal niveau.
   
 • Sporttrofee Deurne 2019
  Ploeg of sporter die in 2019 een uitzonderlijke prestatie leverde of die zich het meest verdienstelijk maakte.
   
 • Trofee vrijwilliger
  Persoon waarvan het vrijetijdsleven in het teken staat van de sport en de sportvereniging.  Als sporter, als begeleider, als coach, als …
   
 • G-sporttrofee 2019
  G-sportploeg of G-sporter die in 2019 een uitzonderlijke prestatie leverde of zich het meest verdienstelijk maakte.
   
 • Jeugdsporttrofee 2019
  Jeugdploeg of jeugdsporter die zich in 2019 het meest verdienstelijk maakte. Niet (alleen) de prestaties zijn hier belangrijk, maar wel het totaalpakket (vooruitgang, leervermogen, fairplay, gedrag op en naast het veld, inzet als vrijwilliger, rolmodel voor andere sporters, …).

De sportvereniging waar de sporter of de ploeg aangesloten is, krijgt tijdens de uitreiking de gepaste aandacht. Deze zorgt namelijk niet alleen voor een goede omkadering, maar ook voor ontplooiingskansen die gepaard gaan met een degelijke opleiding en begeleiding voor de jongere(n).

Hoe nomineert u iemand?

Stuur uw nominaties voor alle Deurnse trofeeën ten laatste 15 december 2019 via het inschrijvingsformulier door naar de sportantenne van Deurne via sportantenne.deurne@antwerpen.be .

Per formulier kan u maar één persoon of ploeg nomineren.

De inschrijvingsformulieren en het reglement vindt u in onderstaande documenten.

Meer info

Gala van de Sporttrofee Deurne 2019
zaterdag 14 maart 2020 om 19.30 uur
CC Deurne 
Frans Messingstraat 36
gratis

Contact en info
Sportantenne Deurne
tel. 03 338 45 87
sportantenne.deurne@antwerpen.be

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!