Deurnse sportlaureaten gezocht

Deurnse sportlaureaten gezocht

Op 10 maart 2018 zet het district Deurne de Deurnse sportlaureaten in de bloemetjes tijdens het 'Gala van de Sporttrofee Deurne 2017'. Kent u nog clubs of sporters die hiervoor in aanmerking komen? Aarzel dan niet om hen kandidaat te stellen. 

Oplijsten kampioenen en laureaten

Deurnse sporters en ploegen blijven jaar naar jaar titels binnenhalen. We weten dat korfbalclub AKC in 2017 de zaaltitel in de wacht sleepte en RAFC kampioen werd in 1B. Maar er zijn ongetwijfeld nog andere kampioenen en het district wil met uw hulp de lijst zo volledig mogelijk maken.
Kent u Deurnse laureaten en kampioenen? Geef hen dan voor 15 december door aan de sportantenne. Tijdens het 'Gala van de Sporttrofee Deurne 2017' worden alle Deurnse kampioenen in de kijker gezet.

Wie wordt de opvolger van Telenet Giants Antwerp en Joyce Lefevre?

Op 10 maart 2018 staan tijdens het 'Gala van de Sporttrofee Deurne 2017' sport en beleving centraal: een schitterende show, met een geheime centrale gast en verschillende optredens. Het hoogtepunt van het gala is de huldiging van alle sportlaureaten, want het is dankzij hen dat Deurne zich met recht en reden het sportdistrict mag noemen.
Vorig jaar wonnen Telenet Giants Antwerp en Joyce Lefevre de Sporttrofee van Deurne 2016. Wie volgt hen op in de categorieën ploeg en individueel?
Nieuw dit jaar is de uitreiking van de Jeugdsporttrofee, waarmee de sportraad een jongere of jeugdploeg in de bloemetjes zet.

In welke categorieën kan u iemand nomineren?

Laureaten van de sport Deurne 2017
Ploeg of sporter die in 2017 een titel behaalde in zijn sporttak op provinciaal, regionaal, Vlaams en nationaal niveau en een podiumplaats op internationaal niveau.

Sporttrofee Deurne 2017
Ploeg of sporter die in 2017 een uitzonderlijke prestatie leverde of die zich het meest verdienstelijk maakte.

Lifetime Achievement Award
Persoon waarvan het vrijetijdsleven in het teken staat van de sport en de sportvereniging.  Als sporter, als begeleider, als coach, als vrijwilliger, als … .

G-sporttrofee 2017
G-sportploeg of G-sporter die in 2017 een uitzonderlijke prestatie leverde of zich het meest verdienstelijk maakte.

NIEUW: Jeugdsporttrofee 2017

Jeugdploeg of jeugdsporter die zich in 2017 het meest verdienstelijk maakte. Niet (alleen) de prestaties zijn hier belangrijk, maar wel het totaalpakket (vooruitgang, leervermogen, fairplay, gedrag op en naast het veld, inzet als vrijwilliger, rolmodel voor andere sporters, …).

De sportvereniging waar de sporter of de ploeg aangesloten is, krijgt tijdens de uitreiking de gepaste aandacht. Deze zorgt namelijk niet alleen voor een goede omkadering, maar ook voor ontplooiingskansen die gepaard gaan met een degelijke opleiding en begeleiding voor de jongere(n).

Ook Sporting A wil uw bijdrage

Niet alleen Deurne viert haar laureaten. Stad Antwerpen doet dat ook tijdens het Sporting A-gala op vrijdag 2 maart 2018. Dit jaar zet zij voor de eerste keer de ‘Sportprestatie van het jaar’ in de kijker.
Die laureaat wordt bekroond voor een uitzonderlijke sportprestatie in 2017. Dat kan zeer ruim geïnterpreteerd worden: van de winnaar van de Ronde van Vlaanderen tot iemand die na jaren ziekte uiteindelijk terug 1 km loopt.

Het district verzamelt alle nominaties en geeft een top-3 door aan Sporting A. Een jury beslist wie de prijs mee naar huis neemt.

Hoe nomineert u iemand?

Stuur uw nominaties voor 15 december 2017 via het inschrijvingsformulier door naar de sportantenne van Deurne via sportantenne.deurne@stad.antwerpen.be of per post naar Maurice Dequeeckerplein 1, 2100 Deurne.

Per formulier kan u maar één persoon of ploeg nomineren. De inschrijvingsformulieren en het reglement vindt u in onderstaande documenten.

Meer info

Gala van de Sporttrofee Deurne 2017
zaterdag 10 maart 2018 om 19.30 uur
CC Deurne 
Frans Messingstraat 36
gratis

Contact en info
Sportantenne Deurne
tel. 03 338 45 87
sportantenne.deurne@stad.antwerpen.be

 

1 reactie op dit artikel:
Jouw avatar
LieveMoons

Dient de sportlaureaat in Deurne te wonen of is het voldoende als hij/zij in Deurne sport bij een Deurnese vereniging ?