Districtshuis Deurne

Districtshuis Deurne gesloten op 15 augustus

Op woensdag 15 augustus (Onze-Lieve-Vrouw-Hemelvaart) is het districtshuis van Deurne gesloten.

Op woensdag 15 augustus (Onze-Lieve-Vrouw-Hemelvaart) geldt een aangepaste regeling voor de bereikbaarheid van de stadsdiensten. Op feestdagen zijn de meeste diensten van de stad gesloten. Een aantal diensten zijn toch geopend.

Zo zijn openluchtzwembad De Molen en zwemvijver Boekenberg wel open op 15 augustus. Ook de stedelijke musea en het Maagdenhuismuseum zijn open. De bezoekerscentra van Visit Antwerpen openen tevens de deuren.

De bibliotheken, overdekte zwembaden en sporthallen zijn gesloten.

U checkt best vooraf op www.antwerpen.be of de locatie die u wil bezoeken al dan niet geopend is of dat er aangepaste openingsuren gelden.

Geen afvalophaling op feestdag

Op dinsdag 14 augustus overdag wordt het afval gewoon opgehaald. Dinsdagnacht en woensdag 15 augustus is er geen afvalophaling. Antwerpenaars uit die ophaalzone mogen uitzonderlijk hun huisvuil de volgende werkdag aanbieden. Het afval wordt dan donderdag opgehaald. Vanaf de nacht van woensdag 15 op donderdag 16 augustus verloopt de huisvuilophaling volgens de gewone regeling. Alle info staat op de ophaalkalender. Die kan u hier raadplegen. 

Op 15 augustus zijn de containerparken gesloten.

Wie twijfelt, kan op werkdagen het stedelijk contactcenter bellen voor meer informatie, op het telefoonnummer 03 22 11 333. Op woensdag 15 augustus zelf is het stedelijk contactcenter gesloten.

Meer info

tel. 03 22 11 333

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!