Gratis vrijdagconcerten voor kinderen in het OLT

Gratis concerten voor kinderen in het Openluchttheater

Voor kinderen staan er deze zomer ook twee gratis vrijdagconcerten in het OLT op het programma. Op 5 juli brengt Dimitri Leue met de Familie Von Kapp rock ’n roll voor de allerjongsten. Op 2 augustus is het de beurt aan de meest swingende kids band van België: De KetnetBand. 

Familie Von Kapp (met Dimitri Leue)

vrijdag 5 juli 2019 om 14 uur - OLT Rivierenhof - gratis

Er was eens…de Familie Von Kapp. 
De familie Von Kapp brengt Rock & Roll voor kinderen van elke maat en soort. 
De Familie Von Kapp is bijzonder gul, zelfs volwassenen mogen aan boord.

Klein Duimpje roept: Waar zijn de handjes?
Repelsteeltje steelt repels.
Dansende schoentjes zijn besmettelijk.
Assepoester krijgt dienstencheques.
Een biggetje bouwt een huisje van polyetheen.

Dimitri Leue Von Kapp en zijn familie werken met plezier op uw heupen. Ze zingen over sprookjes en het publiek leeft nog lang en gelukkig.

Dimitri Leue was enkele jaren de MC voor Radio Oorwoud. Hij maakte samen met Pieter Embrechts Sunjata, de Leeuwenkoning van Mali. Daarnaast werkten ze ook voor televisie w@=d@. Dimitri Leue is schrijver, bedenker en speler van heel wat gesmaakte kinder- en volwassenenvoorstellingen.

Bij de Familie Von Kapp danst, zingt en rapt hij tot het OLT davert. Met een band die barst van spelplezier.

Familie Von KappSara De Graeve

De KetnetBand

vrijdag 2 augustus 2019 om 14 uur - OLT Rivierenhof - gratis

De KetnetBand heeft groot nieuws: de band verwelkomt maar liefst drie nieuwe leden: Michiel De Meyer, Elindo Avastia en Céline Verbeeck. Samen met Giovanni Kemper, Sien Wynants en Maureen Vanherberghen vormen zij de nieuwe KetnetBand en naar goede gewoonte doen ze deze zomer ook het OLT aan...

Céline Verbeeck is voor de Ketnetters het meest bekend uit Nachtwacht, waar ze elf Keelin speelt. Ze deed eerder al ervaring op binnen De KetnetBand als vervanger tijdens Siens zwangerschapsverlof. Michiel De Meyer is bekend van Ghost Rockers, maar ook van de Eén-reeks Thuis en van Steracteur sterartiest. Momenteel speelt hij, samen met Maureen, de hoofdrol in de Ketnet Musical TROEP!. Ook Elindo Avastia is voor de Ketnetters geen onbekende: hij speelt ook in Ghost Rockers en sprokkelde op Ketnet in @elindo het leukste van het internet bij elkaar.

Daarnaast zijn er natuurlijk Maureen Vanherberghen (een van de Helden in het gelijknamige Ketnet-programma), Sien Wynants (Ketnet-wrapper sinds 2012) en Giovanni Kemper (bekend uit Nachtwacht en deelnemer aan Steracteur sterartiest).

Meer info

Gratis vrijdagconcerten voor kinderen

Familie Von Kapp (met Dimitri Leue)
vrijdag 5 juli 2019 om 14 uu OLT

De KetnetBand
vrijdag 2 augustus 2019 om 14 uur

OLT Rivierenhof 
gratis (kom op tijd, want volzet is volzet!)

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!