Werk van Jan Dirkx

Gratis expo: Het nevelt hier oude wijven

Tijdens de expo 'Het nevelt hier oude wijven' toont de Deurnse fotograaf Jan Dirkx rijpe, wijze ‘meisjes van 50+’ die geleefd en het overleefd hebben en die zich letterlijk blootgeven. De modellen zijn zoals ze zijn: groot, klein, dun, wat voller, strak of zacht. U kan de expo bezoeken van 4 tot 27 mei op vrijdag, zaterdag en zondag van 14 tot 18 uur.

Vrouwen van middelbare leeftijd zijn nog mooi en sexy. Toch wil de reclame ons vaak het tegendeel tonen met beelden waarin mooi, jong en dun altijd samengaan. Wat deze jonge mensen vaak missen is rijpheid, zekerheid en vrede met hun lichaam.

Tijdens deze expo toont de Deurnse fotograaf Jan Dirkx rijpe, wijze ‘meisjes van 50+’ die geleefd en het overleefd hebben en die zich letterlijk blootgeven. De modellen zijn zoals ze zijn: groot, klein, dun, wat voller, strak of zacht.

Hij wil jonge mensen tonen dat ze geen vrees moeten hebben om ouder te worden. Dit is een ode aan vrouwen die niet meer piep zijn. Na de opgemerkte expo ‘Across the Universe’ komt Jan Dirkx met een heel ander aspect van zijn werk.

Info

Expo: Het nevelt hier oude wijven
van vr 4 tot zo 27/5 enkel op vr, za en zo van 14 tot 18 uur
Zijvleugel districtshuis Deurne
Maurice Dequeeckerplein 1 (ingang via Unolaan)
gratis

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!