Gratis schaatsen met dj Yves Deruyter e.a.

Gratis schaatsen met dj Yves Deruyter e.a.

Naar jaarlijkse gewoonte trakteert het district Deurne iedereen tijdens Deurne Wintert, op zaterdag 8 december, op een flinke portie gratis schaatspret met lasershow op ijsbaan Ruggeveld. Schaatsers genieten van opzwepende muziek en de juiste schaatsdeuntjes van dj Mister Mix Nix, dj Pierre Elitair en dj Yves Deruyter.

Schaatsen kan u kosteloos gebruiken in ruil voor uw identiteitskaart als waarborg. Handschoenen voorziet u zelf. Ijshockeyclub Antwerp Phantoms staat eventueel voor je klaar om je te begeleiden voor een heerlijke schaatsnamiddag.

Muziek op de schaatsbaan

Schaatsers genieten tijdens het schaatsen van opzwepende muziek en de juiste schaatsdeuntjes van dj Mister Mix Nix en dj Pierre Elitair (van 16 tot 20 uur), dj SFN en dj Yves Deruyter (van 20 tot 22 uur).

Dj Mister Mix Nix en dj Pierre Elitair duiken voor de gelegenheid in de bodemloze schat van de schaatsbaanklassiekers.

Dj Yves Deruyter heeft meerdere houseklassiekers op zijn naam staan en is bekend van het label Bonzai Records. Yves Deruyter komt bewijzen dat ijs wel degelijk kan branden en zal ’s werelds vetste beats droppen op de ijspiste.

Kom op tijd, want volzet is volzet

Bij aanvang van elke blok worden de beschikbare tickets verdeeld. Omwille van veiligheid is er een maximumcapiciteit van 290 schaatsers per blok. Kom dus op tijd, want vol is vol! 

Meer info

Gratis schaatsen met dj Yves Deruyter
za 8/12 van 16 tot 22 uur
Ijsbaan Ruggeveld
Ruggeveldlaan 488
Info via tel. 03 360 85 50 of www.ccdeurne.be
gratis

Verwante info:

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!