SpringfestijnJonathan Ramael

Gratis springfestijn in Deurne

Voor het vijfde jaar op rij springen alle kinderen van 4 tot 14 jaar de zomer uit en het nieuwe schooljaar in tijdens het gratis Springfestijn. Op vrijdag 30 augustus 2019 van 13 tot 17 uur worden het speelterrein aan de jeugddienst, een deel van de Tweegezusterslaan en de Louis Janssenslaan, omgetoverd tot één groot springparadijs. Alles wat met springen te maken heeft, komt aan bod. Doe uw springschoenen aan en kom samen met uw (klein)kinderen ... springen!

Naar hartelust springen

​Er zijn springkastelen in alle vormen, maten en kleuren. De durvers kunnen een sprong van wel 7 meter hoog maken. Waag uw kans op de prachtige paardenmolen of klim op een waanzinnig gehaakt speeltuig dat gevuld is met gigantische ballen. Maar er is meer, veel meer. Kom het allemaal ontdekken. Sensatie,
spanning en plezier verzekerd! 

Voorstellingen

Wilt u het wat rustiger aan doen? Geniet dan van de poëtische theatervertelling ‘Staal’, over een acrobaat en een muzikant die een droom hebben. Raakt u niet snel betoverd? Dan zorgen de acrobaten van ‘Tendance holiday’ daar wel voor. Een knap staaltje luchtacrobatiek dat jong en oud versteld zal doen staan.

Kleuterzone

Ook voor de allerkleinsten wordt er dit jaar een apart speelterrein afgebakend, zodat ook zij hun hartje kunnen ophalen. 

Rommelmarkt

Een deel van de Louis Janssenslaan zal vrijgehouden worden voor standhouders die speelgoed, kinderkleding, kinderboeken,… verkopen. Wilt u ook een standplaats? Neem dan contact op met de jeugddienst via jeugddienst.deurne@antwerpen.be of tel. 03 326 19 41.

Natuurlijk kan u op het Springfestijn ook iets drinken en eten. 

Verkeershinder

Op vrijdag 30 augustus 2019 wordt de Tweegezusterslaan afgesloten voor alle verkeer. Er is een parkeerverbod voor de huisnummers 5 tot 83 en 4 tot 82. De Louis Janssenslaan wordt eveneens afgesloten voor alle verkeer op 30 augustus. In deze straat is er een parkeerverbod voor de huisnummers 2 tot 32 en 11 tot 37. 

Meer info

​Springfestijn
vrijdag 30/8 van 13 tot 17 uur
Tweegezusterslaan en de Louis Janssenslaan
De straten worden afgesloten voor alle verkeer
tel. 03 326 19 41
jeugddienst.deurne@antwerpen.be
gratis

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!