Gratis vrijdagconcerten in het OLT Sigrid Spinnox

Gratis vrijdagconcerten in het Openluchttheater

Deze zomer kan u elke vrijdag gratis concerten meepikken in het Openluchttheater in het Rivierenhof. Niet alleen ‘s avonds zullen er vrolijke noten klinken, ook in de namiddag staan er concerten op het menu. Jong en oud kan er met volle teugen genieten. 

Programma

 • vrijdag 4 augustus 2017
  om 14 uur: Compagnons de la Chanson met Liliane Saint-Pierre en Marijn Devalck (bekende Franse chansons)
  om 20.30 uur: Merdan Taplak Orkestar (beatbrassband met een dj, vier blazers en een accordeonist) en Bitches Brew (blazers, vuile bassen, smerige raps en een variëteit aan genres) 
   
 • vrijdag 11 augustus 2017
  om 14 uur: De Bonanzas (a tribute to the 60’s)
  om 20.30 uur: Winterland ’76 (tribute to ‘The Band’ met special guests o.a. Guido Belcanto, Roland, Eriksson Delcroix, Boogie Boy, Jean Blaute, Neeka, …)
   
 • vrijdag 18 augustus 2017
  om 14 uur: Casco Phil (klassieke muziek)
  om 20.30 uur:
  Wegens omstandigheden geraakt Jali Madi jammer genoeg niet tijdig in België voor zijn optreden in het OLT morgenavond. Maar geen nood: Bart Peeters blijft van de partij! Hij sloeg zijn adresboekje open, en bracht Patrick Deltenre, Marc Bonne, Filip Bollaert, Bert Embrechts, Gunter Callewaert en Stephanie Vloeberghs samen als unieke OLT-allstarband. Ze brengen een bonte covermix van strakke pop, stevige rock, dampende funk en zwoele soul. Zet uw dansschoenen dus al maar klaar…
   
 • vrijdag 25 augustus 2017
  om 14 uur: De Helden show ‘Iedereen held’ (De Ketnet ‘Helden’ brengen muziek, dans en stunts)
  om 20.30 uur: The Magical Flying Thunderbirds (éénmalige reünietournee van deze partyband)

Voor meer informatie over de gratis vrijdagconcerten in het Openluchttheater in het Rivierenhof, kan u terecht op de website van het cultuurcentrum Deurne of via www.oltrivierenhof.be.

Meer info

Openluchttheater Rivierenhof
Elke vrijdag in juli en augustus
tel. 03 360 85 50
www.ccdeurne.be
www.oltrivierenhof.be
Reserveren is niet nodig, maar vol is vol
gratis

De organisatie rekent op het begrip van de bezoekers en vraagt om geen grote rugzakken en tassen mee te nemen naar het Openluchttheater. De mogelijkheid bestaat dat er toegangscontrole van kracht is, waarbij security handtassen of jassen zal controleren. Goederen die een bedreiging kunnen zijn voor de veiligheid, zoals wapens, vuurwerk, glas en blik, worden niet toegelaten.

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!