Tierra & Fuego

Gratis vuurfeest met muziek en theater in het Bisschoppenhofpark

Tijdens het gratis vuurfeest van Deurne Wintert op zaterdag 9 december 2017 kan u in het Bisschoppenhofpark terecht voor veel vuur, muziek, theater en een gratis drankje.

Wie vorig jaar het vuurfeest in het Boekenbergpark heeft meegemaakt zal dat niet licht vergeten. Dit jaar brengt het district Deurne en het cultuurcentrum de warmte naar het Bisschoppenhofpark in Deurne-Noord. 

Vuurmeesters

De ‘Vuurmeesters’ zorgen voor een prachtig uitgelicht park zoals u het nog nooit zag. Om 16 uur steken ze de vuren aan. Met hun prachtige vuurtent, betoverende vuurlotussen en mooie vuurlantaarns maken ze van het Bisschoppenhofpark een magische plek.

Theater en muziek

Maar er is uiteraard veel meer. Van 16 tot 18 uur kan u genieten van Theater Tieret die met Baraque Future hun pijlen richten op uw diepste dromen in een korte, magische voorstelling. Of steek uw hoofd eens binnen bij ‘Pigeon on Piano’ en luister mee naar prachtige pianomuziek in misschien wel de kleinste concertzaal ter wereld.

Om 18.30 uur speelt Partafou het stuk Tierra & Fuego, een poëtische vuurshow. Het is een universeel verhaal over liefde, aantrekking en afstoting, confrontatie en tederheid, verwarring en versmelting. Deze voorstelling combineert een passioneel verhaal met een sterk staaltje techniek.

De hele dag wordt muzikaal omlijst door de fanfare Borokov en dj’s Pierre Elitair en Mister Mix Nix. Iets drinken of een hapje eten, kan u aan de foodtrucks. 

District Deurne biedt een gratis drankje aan

Aansluitend op op de voorstelling Tierra & Fuego biedt het district gratis een heerlijk glaasje glühwein of chocomelk aan.

Light My Bike

Met ‘Light My Bike’ is het de bedoeling jezelf en u fiets maximaal te verlichten en te pimpen tot een echt pronkstuk. Op 9 december fietst u dan, samen met een heleboel andere deelnemers, 7 km als één groot rollend lichtkunstwerk door de straten van Deurne. Wees creatief en origineel want er vallen prijzen te
winnen! Light my bike is gratis, maar inschrijven is verplicht via https://profrondevandeurne.
weebly.com/
. Vertrek en aankomst in het Bisschoppenhofpark.

Info

Vuurfeest Bischoppenhofpark
zaterdag 9/12 vanaf 16 uur
Bisschoppenhofpark, Suzanne Spanhovenstraat 2
Het volledige programma van Deurne Wintert kan u hier bekijken.
www.ccdeurne.be/deurne_wintert_2017
GRATIS

1 reactie op dit artikel:
Jouw avatar
StijnVanBauwel

Topprogramma. Altijd weer een belevenis met Deurne Wintert. Ik krijg het er al warm van. :)