Gratis workshop composteren

Gratis workshop composteren

Wilt u graag de principes van het composteren onder de knie krijgen? Volg dan een gratis workshop op 30 september in de pottentuin in Deurne-Noord. Vergeet niet op voorhand in te schrijven.

Samentuin

In een samentuin gaan buurtbewoners samen aan de slag om groenten en fruit te telen. Niet alleen moestuinieren, maar ook de groenresten op het terrein zelf composteren tot vruchtbare bodemverbeteraar is een gezamenlijk gebeuren.

Wilt u de principes van composteren onder de knie krijgen? Volg dan deze praktijksessie. Na een korte introductie in de wondere wereld van compost, steekt u samen met de Vlaco-lesgever de handen uit de mouwen om een optimale compostering te verkrijgen.

Praktisch

De workshop gaat door op zaterdag 30 september van 10 tot 12 uur in de Pottentuin, Van Duyststraat 192, 2100 Deurne.

De workshop is gratis, maar inschrijven is verplicht via dc.kronenburg@zorgbedrijf.antwerpen.be

Mogelijkheid om aansluitend een driegangen menu (champignonsoep, spaghetti bolognaise en karamelpudding)  te verkrijgen aan 6,40 euro in het naastgelegen dienstencentrum Kronenburg (op voorhand inschrijven voor woensdag 27 september).

Deze workshop wordt u aangeboden door het district Deurne, in samenwerking met het dienstencentrum Kronenburg, samentuin ‘De Pottentuin’ en VLACO.

Info

Gratis workshop composteren
Pottentuin, Van Duyststraat 192, 2100 Deurne
Inschrijven via dc.kronenburg@zorgbedrijf.antwerpen.be
zaterdag 30/9 van 10 tot 12 uur
gratis

 

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!