'Laat Antwerpen blinken' Annas Aoura

Neem deel aan 'Laat Antwerpen blinken'

Van 21 tot en met 28 oktober 2017 is het 'Laat Antwerpen Blinken'. Tijdens deze week kan u zelf poetsacties organiseren in uw buurt. U kan ook deelnemen aan grote poetsacties van Stadsmakers.

Organiseer een poetsactie

Van 21 tot en met 28 oktober kan u zelf een poetsactie organiseren. U kan bijvoorbeeld straatmeubilair poetsen, bloemperkjes onderhouden, zwerfvuil opruimen of het buurtparkje mooi maken. Alle acties die de stad harder doen blinken, komen in aanmerking. U kan in uw eentje aan de slag, maar u kan ook in groep een poetsactie organiseren.

Wat krijgt u?

  • Logistieke ondersteuning
  • Promotiemateriaal op maat
  • Verrassend pretpakket om uw poetsactie gezellig af te sluiten

Voor deze actieweek is Stadsmakers op zoek naar Stadsblinkers om samen zwerfvuil op te ruimen en sluikstort te verwijderen, gewapend met grijper en borstel. Iedereen is welkom!

Doe mee met een grote poetsactie

U kan ook deelnemen aan een grote poetsactie van Stadsmakers. Samen met andere enthousiaste Deurnenaars wandelt u door een buurt. Gewapend met een grijper en vuilniszak ruimt u zwerfvuil op en meldt u sluikstort. Hieronder vindt u een overzicht van de reeds geplande poetsacties in Deurne.

  • Donderdag 26 oktober van 17 uur tot 19 uur wordt de buurt Kronenburg, meer bepaald de Tweemontstraat, onder handen genomen. Heel de straat wordt naar buiten gelokt met een fanfare. Stadsmakers zorgt voor voldoende poetsmateriaal en een warme kom soep met brood bij onze vrienden van JES om achteraf gezellig na te praten.
     
  • Zaterdag 28 oktober van 14 uur tot 16 uur is het de beurt aan de Arenaweide. Stadsmakers zorgt voor voldoende poetsmateriaal en een warme kom soep met brood op het Arenaplein om achteraf gezellig na te praten. Voor of tijdens de poetsactie kan je mee naar de wandelboulevard op het dak van de sporthal. Hier heb je een mooi uitzicht op de achterliggende Arenaweide en de langblokken. De ideale plek om onder te duiken in de geschiedenis van Arena.

Wilt u ook mee helpen om onze stad te laten blinken? Vergeet u dan niet in te schrijven via https://formulier.csjdatabank.be/Laat_Antwerpen_Blinken (niet verplicht). Dan weet Stadsmakers hoeveel tassen ze moeten meebrengen voor de overheerlijke soep.

Klik hier voor meer informatie over de verschillende acties van 'Laat Antwerpen blinken'.

Zelf een actie organiseren?

Registreer uw actie bij Stadsmakers.

Meer info

Stadsmakers
tel. 0800 25 8 25
stadsmakers@stad.antwerpen.be
www.stadsmakers.be

 

Verwante info:

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!