Applaudisserend publiek

Nomineer je favoriete culturele persoonlijkheid

Op 2 februari 2020 is het hoogdag voor cultuur in Deurne. Dan vindt namelijk de 22ste editie van de Cultuurprijs plaats. Een feestelijk moment dat we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. 

De inhoud houden we nog even geheim. Maar u kan wel al kandidaten nomineren voor de drie verschillende categorieën:

  • De Carrièreprijs bekroont een persoon voor zijn jarenlange inzet en engagement op cultureel vlak in het district.
  • Wil u een vereniging of persoon lauweren die het afgelopen jaar een bijzondere prestatie leverde voor Deurne? Laat ons dan weten wie uw Blikvanger is.
  • De prijs voor Beloftevol Talent wordt toegekend aan een Deurnse inwoner of vereniging die een opvallende start maakt(e).

Een interne jury beslist uiteindelijk welke laureaten de Cultuurprijzen 2018 in de wacht slepen. Geef uw genomineerden door via dit formulier voor 1 oktober 2019

Op zondag 2 februari 2020 maken we bekend wie de meeste stemmen in de wacht sleepte en reiken we de verschillende Cultuurprijzen uit. Het belooft een feestelijke viering te worden met een wervelende show waar woord, beeld en muziek de hoofdrol spelen. De viering wordt afgesloten met een receptie.

Wil u de viering graag bijwonen? Dat kan! Schrijf u dan tussen 9 december 2019 en 23 januari 2020 in via het cultuurcentrum van Deurne: 

Cultuurcentrum Deurne
Frans Messingstraat 36
tel. 03 360 85 50
ccdeurne@antwerpen.be 

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!