Gezellig tafelen in buurtbar Barix

Ontvang het weekmenu van Barix op uw smartphone

Elke woensdag, donderdag en vrijdag kan iedereen genieten van een maaltijd aan een democratische prijs in Buurtbar Barix in Deurne-Noord. Op woensdag staan er activiteiten voor kinderen op het programma én een namiddag- en avondfilm. Elke tweede donderdag van de maand staat er bovendien een gratis culturele verrassing op het programma. Elke tweede week van de maand krijgt het menu een internationaal tintje, van Japans over Indisch tot Bengaals. Voortaan kunnen geïnteresseerden het weekmenu ontvangen via WhatsApp.

In de gebouwen van Cinema Rix in Deurne opende in 2018 buurtbar Barix: iedereen kan er terecht voor een hapje, drankjes en een gezellige babbel. Barix is elke woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 9 tot 21 uur. Keukenprins Kurt Wilbers tovert elke week een ander weekmenu op tafel. Terwijl bezoekers een krant of magazine lezen, kunnen hun kindjes spelen in de kinderhoek. Op woensdag staan er allerlei activiteiten voor kinderen op het programma én vanaf eind september een familiefilm in de namiddag en een film ’s avonds.

Elke maand een internationaal weekmenu

Nieuw is dat elke tweede week van de maand het weekmenu een internationale toets krijgt, in overleg met de vrijwilligers en mensen uit de buurt. In september staat de Japanse keuken in de schijnwerpers, in oktober de Poolse en in november de Bengaalse.

Elke dinsdag wordt het nieuwe weekmenu gepost op de Facebookpagina van Cinema Rix / Buurtbar Barix. Wie wil, kan zich voortaan ook via WhatsApp abonneren en ontvangt zo automatisch het nieuwe weekmenu op zijn smartphone. Inschrijven kan via www.ccdeurne.be/barix.  

Een donderdag per maand: ‘Iets Anders’

Vanaf donderdag 12 september brengt Barix elke tweede donderdag van de maand een gratis culturele verrassing ‘Iets Anders’ tijdens het diner, van 19 tot 20 uur. Dat kan muziek, poëzie, een verhaal, een lezing of zelfs bingo-avond zijn. Op de Facebookpagina wordt de verrassing elke maand onthuld.

Meer info

Buurtbar Barix 
elke woensdag tot en met vrijdag, van 9 tot 21 uur
keuken open van 12 tot 14 uur en van 17 tot 19.45 uur
Reserveren kan via tel. 03 360 80 90
Info & programma: www.ccdeurne.be/barix
www.instagram.com/cinemarix_barix en www.facebook.com/cinemarix

Verwante info:

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!