Senioren op tentenkamp  bij dienstencentrum Bosuil

Senioren op tentenkamp bij dienstencentrum Bosuil


Om senioren (nog eens) te laten proeven van de kampsfeer van de jeugdbeweging bouwen ze van 26 tot 28 september bij dienstencentrum Bosuil in Deurne een heus tentenkamp. Daar gaan 20 tot 30 senioren op kamp, en ook hun (klein)kinderen zijn welkom. Samen blijven ze twee nachten slapen in tenten. De inschrijvingen staan open.  

Duizenden jongeren genoten en genieten deze zomer weer van het kamp met hun jeugdbeweging. Ook heel wat senioren hebben goede herinneringen aan op kamp gaan. Anderen hebben nog nooit van de sfeer op kamp geproefd. Om hen de kans te geven dat (opnieuw) te beleven, zet dienstencentrum Bosuil van Zorgbedrijf Antwerpen op dinsdag 26 september de tenten op.

Inschrijven

Senioren kunnen zich alleen inschrijven, met vrienden en/of met de (klein)kinderen voor het driedaagse kamp. Het dienstencentrum zorgt voor tenten, bedden, sanitair, leuke activiteiten, maaltijden en begeleiding. Inschrijven via dienstencentrum Bosuil, Bosuil 160, 2100 Deurne, tel. 03 360 40 71 of www.zorgbedrijf.antwerpen.be/reizen.

Als locatie is voor de eerste editie gekozen voor het terrein bij het dienstencentrum Bosuil, maar de organisatoren en de senioren die al ingeschreven zijn dromen nu al van een kampplaats buiten Antwerpen voor volgend jaar.

Programma

  • Dinsdag 26 september: ontvangst om 10 uur, sport en spel en als avondactiviteit een kampvuur en sterrenkijken op een unieke locatie.
  • Woensdag 27 september: spelletjes, sportieve activiteiten en ’s avonds barbecue.
  • Donderdag 28 september: om 12 uur middagmaal en afsluiting van het kamp.

Prijs

70 euro per persoon, met inbegrip van logies in de tent voor twee nachten, sanitaire voorzieningen, 7 maaltijden, activiteiten en begeleiding.

Meer info

Senioren op tentenkamp  
Dienstencentrum Bosuil
Bosuil 160
2100 Deurne
tel. 03 360 40 71
www.zorgbedrijf.antwerpen.be/reizen
van 26 tot 28/9
70 euro

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!