Springfestijn Sigrid Spinnox

Springfestijn: spring samen de zomer uit

In Deurne kunnen kinderen en jongeren zich niet vervelen. Om de zomervakantie af te sluiten organiseert Deurne op 31 augustus het Springfestijn. Alles wat met springen te maken heeft komt er aan bod. Doe uw springschoenen aan en kom samen met uw (klein)kinderen ... springen!

Superhelden

Voor het vierde jaar op rij springen alle kinderen van 4 tot 14 jaar de zomer uit en het nieuwe schooljaar in tijdens het Springfestijn. Het speelterrein aan de jeugddienst, een deel van de Tweegezusterslaan en de Louis Janssenslaan worden omgetoverd tot één groot springparadijs. Alles wat met springen te maken heeft, komt aan bod.  Alle kinderen van 4 tot 14 jaar en hun (groot)ouders zijn welkom. Het thema dit jaar is ‘superhelden’. Kom dus verkleed als superheld! 

Naar hartelust springen

​Er zijn springkastelen in alle vormen, maten en kleuren, neem een sprong van wel 7 meter hoog, geniet van het bellenblaasfestijn en van de spectaculaire superhelden trampolineshow. Kijk naar de grappige voorstelling ‘Stoepkrijt’ of waag u liever op het spannende parcours en de slackline? Sensatie, spanning en plezier verzekerd. 

Ook voor de allerkleinsten wordt er een apart speelterrein afgebakend, zodat ook zij hun hartje kunnen ophalen. Natuurlijk kan u op het Springfestijn ook iets drinken en eten.

Rommelmarkt

Een deel van de Louis Janssenslaan zal vrijgehouden worden voor standhouders die speelgoed, kinderkleding, kinderboeken, … verkopen. Wilt u ook een standplaats? Neem dan contact op met jeugddienst via jeugddienst.deurne@stad.antwerpen.be of tel. 03 326 19 41.

Verkeershinder

Op donderdag 31 augustus wordt de Tweegezusterslaan afgesloten voor alle verkeer. Er is een parkeerverbod voor de huisnummers 5 tot 83 en 4 tot 82. De Louis Janssenslaan wordt eveneens afgesloten voor alle verkeer op 31 augustus. In deze straat is er een parkeerverbod voor de huisnummers 2 tot 32 en 11 tot 37. 

Meer info

​Springfestijn
vrijdag 31/8 van 13 tot 17 uur
Tweegezusterslaan en de Louis Janssenslaan
De straten worden afgesloten voor alle verkeer
tel. 03 326 19 41
jeugddienst.deurne@stad.antwerpen.be
gratis

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!