Springfestijn Britt Guns

Springfestijn: spring samen de zomer uit

In Deurne kunnen kinderen en jongeren zich niet vervelen. Om de zomervakantie af te sluiten organiseert Deurne op 31 augustus het Springfestijn. Alles wat met springen te maken heeft komt er aan bod. Doe uw springschoenen aan en kom samen met uw (klein)kinderen ... springen!

Derde editie

Voor het derde jaar op rij springen alle kinderen van 4 tot 14 jaar de zomer uit en het nieuwe schooljaar in tijdens het Springfestijn. Het speelterrein aan de jeugddienst, een deel van de Tweegezusterslaan en de Louis Janssenslaan worden omgetoverd tot één groot springparadijs. Alles wat met springen te maken heeft, komt aan bod.  Alle kinderen van 4 tot 14 jaar en hun (groot)ouders zijn welkom. 

Springtoestellen

Er zijn springkastelen in alle vormen, maten en kleuren. Voor de echte durvers is er een basejump van zeven meter hoog en een slingerspringer,  een luchtkussen met een ronddraaiende slinger waar je overheen moet springen. Ook voor de allerkleinsten wordt er een apart speelterrein afgebakend, zodat ook zij hun hartje kunnen ophalen.

Wie nog meer wil springen, kan ook op en neer gaan met springballen, springstokken, springstoelen, springtouwen en skippyballen, of op het hinkelpad. Creatievelingen kunnen met ballonnen een eigen springbal maken.

Trampolineshow

Dit jaar kan u genieten van de  trampolineshow  ‘Temple’ van de TNT Crew (2de plaats Belgium’s got talent). Spectaculaire trampoline stunts, acrobatie en jonglerie van hoog niveau. 

Daarnaast komt Het Kakelnest’ op bezoek met een wondermooie voorstelling in haar caravan. 

Rope Skipping Club Rivierenhof, die al heel wat internationale kampioenschappen touwtjespringen gewonnen heeft, geeft tijdens het Springfestijn een voorstelling met aansluitend een workshop ropeskipping.

Natuurlijk kan u op het Springfestijn ook iets drinken en eten. 

Rommelmarkt

Nieuw dit jaar is de kinderrommelmarkt. Een deel van de straat zal vrijgehouden worden voor standhouders die speelgoed, kinderkleding, kinderboeken, … verkopen. Wilt u ook een standplaats? Neem dan contact op met jeugddienst via jeugddienst.deurne@stad.antwerpen.be of tel. 03 326 19 41.

Verkeershinder

Op donderdag 31 augustus wordt de Tweegzusterslaan afgesloten voor alle verkeer. Er is een parkeerverbod voor de huisnummers 5 tot 83 en 4 tot 82. De Louis Janssenslaan wordt eveneens afgesloten voor alle verkeer op 31 augustus. In deze straat is er een parkeerverbod voor de huisnummers 2 tot 32 en 11 tot 37. 

Meer info

​Springfestijn
donderdag 31/8 van 14 tot 17 uur
Tweegezusterslaan en de Louis Janssenslaan
De straten worden afgesloten voor alle verkeer
tel. 03 326 19 41
jeugddienst.deurne@stad.antwerpen.be
gratis

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!