Trage Wegen in Antwerpen

Wandel mee langs de Antwerpse trage wegen

Wandel op zaterdag 19 oktober 2019, tijdens de 'Dag van de Trage Weg', mee langs trage wegen door Hoboken, Wilrijk, Berchem, Borgerhout, Deurne, Merksem en Ekeren.

Dag van de Trage Weg

Trage Wegen Antwerpen neemt u op 19 oktober graag mee op pad met een eigen wandeluitdaging tijdens de 'Dag van de Trage Weg'. 

In samenwerking met Stad Antwerpen, Regionaal Landschap de Voorkempen en enkele lokale verenigingen maken ze er een echte uitdaging van gekoppeld aan een ongekende beleving. De stadsrand leent zich hier helemaal toe. U wandelt langs groene bermen, grote parken maar ook door kleine steegjes, gezellige pleintjes en ontdekken enkele verborgen parels die u in de stad niet meteen zou verwachten.

Wandeling

De volledige wandeling is 40 kilometer lang en een absolute aanrader voor wie regelmatig wandelt. 

Bent u benieuwd maar bent u niet zeker of u het hele traject kan mee wandelen? Geen probleem. De stadswandeling is zo uitgestippeld dat ze regelmatig passeert langs haltes van het openbaar vervoer en de velokes. U kan dus zelf kiezen waar en hoe lang u mee wandelt, na afloop neemt u gewoon een veloke of de tram terug naar huis.

Wandelroute 'Dag van de Trage Weg' op 19 oktober 2019

Vertrek en aankomst

De wandeling start's ochtends in Hoboken (ponton veerdient) om 9 uur en eindigt in Ekeren (P+R Luchtbal) omstreeks 18 uur. Meer gedetailleerde info over tussenstops en combinaties met het openbaar vervoer vindt u op de website van Trage Wegen Antwerpen. Wie vanuit het centrum vertrekt, kan om 8 uur de waterbus aan het Steenplein nemen tot in Kruibeke en daar aansluitend de veerboot naar Hoboken. In Ekeren kan tram 6 u opnieuw in het centrum van de stad brengen.

​Onderweg worden gezonde versnaperingen en water voorzien. Een lunchpakket dient u zelf mee te brengen.

Meer info

Dag van de Trage Weg - wandelestafette
zaterdag 19 oktober 2019 vanaf 9 uur
gratis

Wilt u meer info over het project, hebt u concrete vragen over trage wegen of bent u benieuwd hoe u uzelf kan inzetten voor de trage wegen in Antwerpen? Neem dan contact op via antwerpen@tragewegen.be.

Website Trage Wegen Antwerpen
Volg en discussieer mee in de facebookgroep Trage Wegen Antwerpen.
Hebt u een leuke foto? Deel hem op instagram met de hashtag tragewegenantwerpen.

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!