Groenplan Deurne

Werk mee aan het Groenplan Deurne

De stad Antwerpen en het district Deurne willen de inwoners van Deurne nauw betrekken bij de opmaak van het Groenplan Deurne. Daarom organiseren ze een info- en participatietentoonstelling in de zijvleugel van het districtshuis van dinsdag 17 tot en met zaterdag 21 oktober 2017, elke dag van 14 tot 17 uur.

Info- en participatietentoonstelling

De stad Antwerpen en het district Deurne werken aan een visie voor het groen in Deurne. De bedoeling is om al het groen te beschermen en op termijn kwalitatief te versterken. De eerste stap is in kaart brengen wat er vandaag al is en beter kan. Kom daarom tussen dinsdag 17 en zaterdag 21 oktober 2017, elke dag van 14 tot 17 uur, naar de info- en participatietentoonstelling in de zijvleugel van het districtshuis en geef uw mening. 

U krijgt er meer info over de toekomstvisie voor het groen in Deurne. De ontwerpers geven de resultaten van hun analyse en groeninventarisatie. Aangezien dit de basis is voor het Groenplan, is het belangrijk dat deze correct en zo volledig mogelijk is. Daarom horen we graag van u of deze analyse alvast overeenkomt met de realiteit.

Daarnaast horen we ook graag wat u als inwoner vindt van het groen in uw buurt. Waar zitten de problemen? Wat kan er beter in de toekomst? Wat moet zeker behouden blijven? Geef uw mening en werk zo mee aan het Groenplan Deurne.

Stel uw vraag aan een expert

Hebt u specifieke vragen? Op woensdag 18 oktober tussen 16 en 19 uur of zaterdag 21 oktober tussen 14 en 17 uur zijn er op de tentoonstelling deskundigen aanwezig die uw vragen beantwoorden.

Meer info

Voor meer informatie over het groenplan Deurne, klik hier.

Het overkoepelende Groenplan en de procesnota van het Groenplan Deurne vindt u terug via onderstaande links:

 

Groenplan Deurne

Verwante info:

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!