Werken Wim Saerensplein

Werken aan het Wim Saerensplein

De aannemer start op dinsdag 10 oktober 2017 de heraanleg van de zuidzijde van het Wim Saerenplein. Hierdoor zal het hele plein in de werkzone liggen. Deze werken duren ongeveer tot februari 2018. Deze fasering en timing kan uitzonderlijk aangepast worden door slecht weer, technische problemen of andere onvoorziene factoren.

De werken op het Wim Saerensplein zijn gestart. Om alles vlot te laten lopen werkt de aannemer in fases.

Timing en fasering

De aannemer start op dinsdag 10 oktober 2017 met de volgende fase van de heraanleg: de zuidzijde van het plein. Hierdoor zal het hele plein in de werkzone liggen. Deze werken duren ongeveer tot februari 2018. Deze fasering en timing kan uitzonderlijk aangepast worden door slecht weer, technische problemen of andere onvoorziene factoren.

Bereikbaarheid

Doordat de zuidzijde afgesloten wordt, is er rond het hele plein geen autoverkeer mogelijk. Tijdens de werken blijven alle woningen en winkels in de buurt bereikbaar voor voetgangers en fietsers. In de werkzone geldt een tijdelijk parkeerverbod. Het gebruik van garages zal in de werkzone moeilijk zijn en op bepaalde momenten niet mogelijk. De aannemer zal u hierover tijdig informeren. Het doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Venneborglaan. De aannemer voorziet voldoende signalisatie.

Vanaf de eerste helft van november 2017 zijn de woningen aan de noordzijde van het plein terug bereikbaar.

Huisvuilophaling

De wekelijkse huisvuilophaling gaat gewoon door. Plaats uw huisvuil op de hoek van de straat buiten de werkzone. Er zijn twee huisvuilophaalpunten voorzien: aan de hoek met de Ruggeveldlaan en op de hoek met de Tweegezusterslaan. 

Post

De rode brievenbus is tijdelijk verwijderd. De dichtstbijzijnde rode brievenbussen bevinden zich aan de Ruggeveldlaan 814 en de Frans Van Dijckstraat 92, 2100 Deurne.

Fietsstalling

De fietsstallingen langs de Ruggeveldlaan en aan de zuidzijde van het plein worden na 30 oktober 2017 verwijderd. Er worden nieuwe voorzien na de werken.

Meer info

Wijkoverleg Deurne
tel. 03 338 45 88
wijkoverleg.deurne@stad.antwerpen.be

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!