Cultureel ontmoetingsmoment

Wil u graag van gedachten wisselen over cultuur in Deurne?

Wil u graag van gedachten wisselen over cultuur in Deurne? Kom dan op 24 mei naar het districtshuis van Deurne voor een nieuw cultureel ontmoetingsmoment. De resultaten van eerdere ontmoetingsmomenten worden er ook besproken. Vergeet wel niet op voorhand in te schrijven.

Van gedachten wisselen

Sinds oktober 2017 organiseert de cultuurdienst een reeks open culturele ontmoetingsmomenten. Iedereen die cultureel Deurne een warm hart toe draagt, was welkom om van gedachten te wisselen over het creatieve landschap in het district. Zo werd duidelijk dat cultuurliefhebbers nood hebben aan informatie en een sterker netwerk. Of het nu gaat over een netwerk van verenigingen, kunstenaars, erfgoedzorgers, filmliefhebbers of van buurtbewoners. Iedereen wil elkaar beter leren kennen, interessante weetjes met elkaar delen en elkaar uit de nood helpen waar kan.

Thema's

Tijdens het ontmoetingsmoment zullen er  een aantal thema’s uit het lokale culturele landschap aan bod komen, maar het district wil vooral uw stem horen en de mogelijkheid bieden om uw cultuurminnende buren en verenigingen beter te leren kennen. Het moment wordt afgesloten met een receptie en een bezoek aan de expo van fotograaf Jan Dirckx. Schrijf wel op voorhand in.

Info en inschrijven

Cultureel ontmoetingsmoment
do 24/5 om 19.30 uur
​Districtshuis Deurne
Maurice Dequeeckerplein 1
Schrijf je hier in (inschrijven tot 21/5)
Meer info via tel. 03 338 46 03 of cultuurantenne.deurne@stad.antwerpen.be
gratis

Verwante info:

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!