Cultureel ontmoetingsmoment

Wil u graag van gedachten wisselen over cultuur in Deurne?

Wil u graag van gedachten wisselen over cultuur in Deurne? Kom dan op 20 september naar de 'Theatergarage' voor een nieuw cultureel ontmoetingsmoment. 

Open ontmoetingsmoment cultuurraad

De open ontmoetingsmomenten van de cultuurraad van Deurne worden stilaan een begrip. Elk seizoen zet de cultuurraad van Deurne de deuren van een inspirerende locatie open. Dit keer verlegt de cultuurraad letterlijk zijn grenzen en nodigt u voor de herfsteditie uit in de Theatergarage in Borgerhout, een plek die ook heel wat volk uit Deurne-Zuid trekt. 

Netwerken en cultuurnieuwtjes

Deze ontmoetingsmomenten zijn dé kans bij uitstek voor kunstenaars en artiesten, socio-culturele verenigingen, kunstorganisaties, dans- en muziekscholen om te netwerken, nieuwe samenwerkingsverbanden op te zetten en de laatste cultuurnieuwtjes uit te wisselen.

In aanloop naar de verkiezingen wil de cultuurraad op 20 september - zonder zich in te laten met partijpolitiek – werken aan een ‘groot advies’ waarin het culturele veld belangrijke aandachtspunten op tafel legt voor een volgend districtsbestuur.

Concert en rondleiding

U krijgt bovendien een rondleiding in de Theatergarage door de oprichters van deze nieuwe locatie. Een cultureel ontmoetingsmoment zonder cultuur kan natuurlijk niet. Een concertje van singer-songwriter Sebastiaan Simoens sluit de avond af. Simoens is gepassioneerd door melodie en meerstemmigheid. In zijn muziek is altijd de liefde voor de stem en de kracht van samen zingen te horen.

Iedereen is welkom vanaf 19.30 uur!

Info

Open ontmoetingsmoment​ cultuurraad
​Theatergarage
Bouwhandelstraat 72, Borgerhout
do 20/9 van 19.30 tot 22 uur
tel. 03 338 46 03
cultuurantenne.deurne@stad.antwerpen.be
gratis

 

 


 

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!