Schoolpoort Sint-Bernadette
Webpunt 't Pleintje

In Webpunt 't Pleintje kan u computerles volgen en gratis een computer met internet gebruiken. Een begeleider helpt u en beantwoordt uw vragen over werken met de computer.

Webpunt Couwelaar

In Webpunt Couwelaar kan u computerles volgen en gratis een computer met internet gebruiken. Een begeleider helpt u en beantwoordt uw vragen over werken met de computer.

Het groen rondom de Drie Torekens in Deurne.
Ontdek het Groenplan voor Deurne

De stad Antwerpen en het district Deurne werken aan een visie voor het groen in Deurne. De bedoeling is om al het groen te beschermen en op termijn kwalitatief te versterken. De eerste stap is in kaart brengen wat er vandaag al is en beter ka ...

Heraanleg Boekenberglei, deel Drakenhoflaan, deel Gitschotellei
Nieuwe sociale woningen Jos Van Geellaan en buurt Expo
Nieuwe sociale woningen Jos Van Geellaan en buurt Expo

In 2017 start sociale huisvestingsmaatschappij Woonhaven Antwerpen met grootschalige vernieuwingswerken. Zowel in de Jos van Geellaan als in de buurt Expo, worden de bestaande gebouwen voor sociale huisvesting vervangen door nieuwe sociale huurwoningen.

Laat de Arenawijk in Deurne blinken

Op zaterdag 28 oktober kan u deelnemen aan een grote poetsactie in de Arenawijk in Deurne. Stadsmakers ruimt er samen met enthousiaste Antwerpenaars zwerfvuil op. Wilt u de Arenawijk laten blinken? Schrijf dan in voor deze poetsactie.

Laat de Kronenburgwijk in Deurne blinken

Op donderdag 26 oktober kan u deelnemen aan een grote poetsactie in de Kronenburgwijk in Deurne. Stadsmakers ruimt er samen met enthousiaste Antwerpenaars zwerfvuil op. Wilt u de Kronenburgwijk laten blinken? Schrijf dan in voor deze poetsactie.

Helpende hand nodig voor computer, laptop of tablet?
kruispunt Confortalei-Lakborslei
Heraanleg kruispunt Confortalei-Lakborslei

Het district Deurne wil de verkeersveiligheid aan het kruispunt van de Confortalei met de Lakborslei verbeteren. Daarom wordt dit kruispunt opnieuw aangelegd. De aannemer start op maandag 18 september 2017 en de werken duren ongeveer 6 maanden.