Mantelzorgpremie
Werkmannen tijdens wegenwerken
Overzicht wegenwerken in Deurne

Er wordt vandaag en de komende maanden hard gewerkt in Deurne. Dit gaat van kleinere onderhoudswerken tot grote wegenwerken, waarin meerdere partners betrokken zijn. Al de werken zijn nu samengebracht in een overzichtelijk plan.

Woonerf Stalinsstraat
Woonerven in Deurne

In Deurne worden steeds meer straten ingericht als woonerf. Deze zones hebben hun eigen specifieke verkeerskenmerken. Bekijk ze hier.

Fietstochtje met de riksja
Maak een gezellig fietstochtje met de riksja

Zorgbedrijf Antwerpen heeft samen met het district Deurne een riksja aangekocht om samen met senioren gezellige fietstochtjes te maken. De riksja is elektrisch aangedreven, fietst zeer soepel en biedt plaats aan twee passagiers. Zo genieten mind...

Herentalsebaan
Heraanleg Herentalsebaan

De Herentalsebaan, de winkelstraat van Deurne-Zuid, krijgt een volledige opknapbeurt in 2018. Zowel de rijweg, de voetpaden als de straatverlichting worden vernieuwd. De werken starten op 4 april 2018 en duren tot eind december 2018.

Morckhovenlei
Heraanleg buurt Morckhoven

Het district Deurne investeert jaarlijks in het vernieuwen van het openbaar domein. Nu zijn de voetpaden in de buurt Morckhoven-Rivierenhof aan de beurt.

Heraanleg Schotensesteenweg
Heraanleg Schotensesteenweg

District Deurne start in de zomer van 2018 met de heraanleg van de Schotensesteenweg tussen de Ruggeveldlaan en de Jozef van Poppelstraat. De Schotensesteenweg tussen de Van Loenoutstraat en de Alfons Schneiderlaan werd in 2015 al vernieuwd.

Heraanleg Waalhofstraat

Rio-link legt in de Waalhofstraat een gescheiden rioleringsstelsel aan. District Deurne maakt van deze gelegenheid gebruik en zal de straat dan ook van gevel tot gevel heraanleggen. Hiervoor zijn de plannen klaar.

Van Erstenstraat
Activiteiten voor jeugdig Deurne