(Plus)baasjes voor huisdieren gezocht in DeurneSigrid Spinnox

(Plus)baasjes voor huisdieren gezocht

Bent u ouder dan 55 jaar en hebt u een hart voor dieren? Of hebt u een huisdier en wil u dat uw huisdier ook aandacht en verzorging krijgt als u gaat werken? Registreer u dan bij AAP vzw. Dit project brengt senioren en huisdiereigenaars samen.

Animal Assisted Projecten

AAP vzw (Animal Assisted Projects) zet zich in om het welzijn van mensen en dieren te verhogen en brengt dier en mens dichter bij elkaar. Dat doen ze door het matchen van plusbaasjes aan huisdieren uit de buurt. Daarnaast leiden ze ook honden en hun baasjes op als 'aaibeest' voor woonzorgcentra en therapeutische centra en voor scholen. AAP vzw zorgt ook voor educatieve vormingen en lezingen rond huisdieren. 

Plusbaasjes

Bent u een dierenvriend en ouder dan 55 jaar? Via AAP vzw zorgt u overdag voor het huisdier van iemand die weinig tijd heeft. Zo geniet u van aaibaar gezelschap, meer beweging en meer sociaal contact. Hebt u een huisdier en zoekt u een plusbaasje voor wanneer u er niet bent? AAP vzw brengt u in contact met een plusbaasje uit de buurt. Zo maakt u zowel een senior als uw huisdier gelukkig. Een 'win' voor alle partijen dus. Voor baasjes is er geen 'leeftijds' criterium. Voor de plusbaasjes is er wel een leeftijdscriterium namelijk ouder dan 55 jaar. 

Wil u graag meedoen?

Aanmelden kan via de website https://www.aapvzw.be/
Vragen of telefonisch inschrijven kan via tel. 03 887 72 21. 

Filmpje

Klik hier om het filmpje over de plusbaasjes te bekijken.

Meer info

AAP vzw
https://www.aapvzw.be/
tel. 03 887 72 21 

Volg de beestige avonturen op Facebook

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!