Fietsers in het groen
Fietscafés in Deurne

Om alle fietsers zo comfortabel mogelijk te ontvangen in Deurne, introduceert het district, samen met de Provincie Antwerpen en de Fietsersbond Deurne, ‘Fietsers Welkom’-horecazaken. Een dergelijke horecazaak is een fietsvriendelijke ...

Markt in Deurne
Seizoensbrochure - zomer 2018
Seizoensbrochure district Deurne - zomer 2018

Deurne brengt om de drie maanden een seizoensbrochure uit. Hierin leest u alles over het reilen en zeilen in het district. De brochure verschijnt elk jaar in maart, juni, september en december en valt bij elke Deurnenaar in de brievenbus.

Deurnse honing
Heerlijke Deurnse honing te koop

Vorig jaar plaatste het district Deurne vier bijenkasten op de begraafplaats van Sint-Rochus in Deurne-Zuid. Het district wil zo een voorbeeldrol opnemen in de strijd tegen de bijensterfte. Je kan nu al spreken over een geslaagd project. Zo ...

Toelage scholen: gezonde voeding en kansarmoedebestrijding
Deurne ontdekken per fiets
Deurne ontdekken per fiets of te voet

Deurne is Antwerpen niet, maar het district is meer dan de moeite waard voor een fiets- of wandeltocht. U kan via verschillende fiets-en wandelroutes de geschiedenis en mooie, verscholen plekjes van Deurne ontdekken.

Buurtmobiel Deurne
Buurtmobiel Deurne brengt het district naar u toe

Het district Deurne wil zijn bewoners zo klantvriendelijk en efficiënt mogelijk van dienst zijn. Daarom trekken districtsmedewerkers binnenkort de Deurnse buurten in om bewoners ter plaatse te informeren en te helpen. Hoe? Met een buurtmobiel.

Frank Craeybeckxlaan in Deurne
Deurne telt twintig buurten

Deurne bestaat uit vier wijken: Oost, Noord, Zuid en Centrum. Deze wijken hebben bij de bewoners vaak geen identiteit. Het districtsbestuur wil Deurne een eigen profiel geven en de identiteit van de afzonderlijke buurten versterken.