Contacteer stad Antwerpen

Frederik Beyens

Op verkenning door het groene Ekeren

Op 1 januari 2019 beleefde Ekeren een historische dag. Het district werd door een grenscorrectie maar liefst 375 hectare groter. De inwoners van Schoonbroek, Rozemaai en de Edisonwijk mogen zich sindsdien Ekerenaars noemen. En ook het Muisbroek en de Oude Landen werden Ekers grondgebied. Je leert de nieuwe groengebieden kennen aan de hand van deze brochure.

De Ekerse bevolking groeide met zowat vijfduizend inwoners. Maar de grenscorrectie heeft nog een ander fijn gevolg: Ekeren telt nu maar liefst drie nieuwe groengebieden. De Oude Landen, het Rozemaaipark en het Muisbroek zijn alle drie absoluut een bezoek waard. Samen bieden ze een heleboel mogelijkheden om te ontspannen in het groen.

Op verkenning door het groene Ekeren

De brochure 'Op verkenning door het groene Ekeren' laat je kennismaken met de Oude Landen, het Rozemaaipark en het Muisbroek. En ook als je deze gebieden al kent, vind je in deze brochure
vast wel de nodige inspiratie. Over elk domein krijg je de nodige info, maar we laten ook enkele trouwe bezoekers aan het woord. Zij kennen de drie gebieden immers het best.

Ben je klaar voor een groene ontdekkingstocht in Ekeren? Ga dan op verkenning in de Oude Landen, het Rozemaaipark en het Muisbroek. En neem zeker een exemplaar van deze brochure mee.

Haal jouw exemplaar op

Haal jouw brochure gratis op bij één van de locaties onderaan.