Al ingeschreven voor de A-kaartactiviteiten in 't Velt?

Tijdens de zomervakantie zijn er een heleboel leuke activiteiten te doen in jeugdcentrum 't Velt. Nog geen plannen? Kijk dan zeker eens welke plekken er nog vrij zijn!

Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de A-kaartactiviteiten van deze zomer. 

woensdag 5 juli
Uitstap | tram-bus-chill spel
Kan je van het andere team een foto nemen zonder zelf gepakt te worden? Een spel vol actie en spanning met het openbaar vervoer. Na de middag skaten en chillen we in park Spoor Noord. Met een picknickdeken bij de hand en wat lekkere snacks kan de dag niet meer stuk!

Uitstap | recreatietocht en park van Eden
Ga je mee op recreatietocht in Antwerpen? We spelen een spel dat je misschien wat doet denken aan 'Foute Vrienden' van op tv want we lokken reacties uit bij voorbijgangers. Daarna spelen we in het park van Eden, een prachtige locatie om te ravotten in het groen!

woensdag 12 juli
Busuitstap | Neeltje Jans
De tofste waterattracties, een tochtje met de boot, een bezoek aan het aquarium en een wervelende show met zeeleeuwen. Het wordt een té gekke dag in Neeltje Jans!

woensdag 19 juli
Uitstap | Sint-Anneke en openluchtzwembad De Molen
Met de bus richting Antwerpen, te voet door de voetgangerstunnel en dan strandspelen op Sint-Anneke. Met zand onder onze voeten is volleybal of met palletjes spelen veel plezanter. In de namiddag zwemmen we bij goed weer in het openluchtzwembad.

​donderdag 13 juli
Picknicktijd!
Lekker voorgerecht, hoofdgerecht en dessert maken en dan buiten smullen op een deken. Een drie-gangen-menu! Snel klaar met koken? Perfect dan kunnen we nog wat buitenspelen.


Kampen bouwen
We leren kampen bouwen. Binnen en buiten! Met doeken of met takken,  het kan allemaal. We versieren onze knusse plekjes tot ze prachtig zijn! Natuurlijk gaan we ook spelen in en rond onze kampen… dat wordt spannend!

vrijdag 14 juli
Kid Rock
Gers Pardoel, Ghost Rockers,  Jeuk en Fabian staan alvast op de line-up van Kid rock. Smeer je stembanden al maar in om hen toe te gillen op dit spetterende festival op maat van kinderen. Naast muziek is er ook veel te beleven dankzij springkastelen, trampolines en theatershows.

donderdag 20 juli
Waterstrijd
Wie wordt het natst? We gooien om ter verst en met een luide splash! We dragen emmers water naar de overkant en worden kleddernat. Hoeveel water kunnen je kleren absorberen? Vandaag kom je het te weten.

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!