afvalsticker 2019

Bestel vanaf 4 december uw afvalstickers voor 2019

Gebruikt u een container voor uw restafval, PMD of bedrijfsafval? Vergeet dan niet tijdig uw afvalsticker voor 2019 online te bestellen.

Biedt u uw restafval, pmd of bedrijfsafval (vergelijkbaar met huishoudelijk afval) in containers aan? Dan kleeft u een betaalsticker op uw container. U kan de stickers voor 2019 online bestellen. Na betaling krijgt u de afvalsticker dan thuis gestuurd. Onmiddellijk na de bestelling en betaling ontvangt u een bevestigingsmail.

Uw afvalsticker van 2018 blijft nog heel de maand januari 2019 geldig. U dient uw afvalcontainer voor februari 2019 van een afvalsticker van 2019 te voorzien.

Voor de aankoop van afvalstickers moet u uw rijksregisternummer of ondernemingsnummer opgeven. Als u zelf niet de gebruiker bent van de afvalsticker, moet u het rijksregisternummer van de meerderjarige gebruiker of het ondernemingsnummer van de rechtspersoon in wiens naam en voor wiens rekening u de sticker aankoopt, opgeven.

Opgelet voor buurten met sorteerstraatjes

Indien uw buurt op 1 januari 2019 overschakelt van huis aan huisophaling naar sorteerstraatjes, dan is de aankoop van een afvalsticker voor uw huisvuil niet langer nodig. Via onderstaande link kunt u alle praktische informatie voor het werken met sorteerstraatjes terugvinden.

Verwante info:

11 reacties op dit artikel:
Jouw avatar
Kabasinimory

Kaba Oumar

Jouw avatar
PeterDelrue

betaling via bancontact lijkt niet mogelijk te zijn???

Jouw avatar
Stad_Antwerpen

Beste Peter, kan u ons meer info geven over wat er misloopt. U kan de stickers normaal gewoon online of via overschrijving betalen.

Jouw avatar
saschakitana01

Als ik een afvalsticker wil bestellen moet ik inloggen met mijn A-profiel. Als ik dit doe krijg ik te lezen dat ik mij moet aanmelden met meer machtigingen?????????? Hoe kan dit en welke machtigingen moet ik dan hebben?

Jouw avatar
Stad_Antwerpen

Beste Davy, het gaat hier om een technisch probleem. Onze excuses voor het ongemak. We laten het zo snel mogelijk oplossen, zodat u uw afvalstickers kan aanvragen.

Jouw avatar
abzika

goede dag ik heb vandaag de container gekocht voor restafval van 120 liter bij een privé handelaar. op de site lukt het me niet om sticker te bestellen? welke stappen moet ik nu nemen, of mag ik dit zo buitenzetten?

Jouw avatar
abzika

Goede dag ik bedoel container van 140 liter hoeveel kost dit jaarlijks

Jouw avatar
Stad_Antwerpen

Beste Abdeslam, je mag de container niet aanbieden zonder sticker. U kan voor dit jaar enkel nog een sticker kopen voor de laatste periode.

Jouw avatar
katrienleo

Hallo , hoe kan je gebruik maken van de sorteerstraatjes

Jouw avatar
Stad_Antwerpen

Beste Katrien, alle informatie over het gebruik van de sorteerstraatjes en sorteerpas vindt u terug via https://www.antwerpen.be/nl/overzicht/sorteerstraatjes/praktisch.

Jouw avatar
katrienleo

Dank je wel