Centrale trap in bib Driehoek Joost joossen

Bib Driehoek gesloten van 1 augustus tot en met 6 november 2017

Na de installatie van de zelfbedieningsstations eerder dit jaar volgt een volledige renovatie van het gelijkvloers. Op dinsdag 7 november kan u opnieuw terecht in de vernieuwde bib.

Als overgangsmaatregel stellen we alternatieve locaties voor en krijgt u extragunstige leenvoorwaarden.

Alternatieve biblocaties

De dichtstbijzijnde bibliotheken zijn Luchtbal (Antwerpen), Park (Merksem) en Viswater (Berendrecht). Luchtbal is gesloten van 15 juli tot en met 15 augustus, Viswater is gesloten van 24 tot en met 28 juli. Park blijft de hele zomer open.

Dienstencentrum Hagelkruis, Klein Hagelkruis 83, is op 10 minuten stappen van de bibliotheek. U kan er tijdschriften en een selectie van jeugdmaterialen lenen en er zijn kranten ter inzage. Geleende materialen kunnen hier worden binnengebracht. Er is een bibliotheekmedewerker aanwezig om u verder te helpen.

  • dinsdagvoormiddag van 9 tot 12 uur
  • woensdagmiddag 13 tot 17 uur
  • vrijdagvoormiddag van 9 tot 12 uur

Ekeren telt drie bibpunten waar u kranten en tijdschriften kan lezen. Geleende materialen kunnen hier niet worden binnengebracht.

  • Hof De Bist 252cc, Veltwijcklaan 252
  • EVA centrum, Kattenberg 54
  • Jeugddienst ’t Velt, Veltwijcklaan 19

Soepele leenvoorwaarden

Van zaterdag 24 juni tot en met zaterdag 29 juli verdubbelen we het maximum aantal materialen dat u in Driehoek kan lenen:

  • 40 materialen voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar
  • 20 materialen voor kinderen jonger dan 12 jaar

De leentermijn wordt verlengd tot na de periode van de sluiting.

U kan altijd materialen laten overbrengen vanuit een andere Antwerpse bibliotheek. Deze dienst is gratis. U haalt de materialen op in dienstencentrum Hagelkruis op bovenvermelde momenten.

Meer informatie

Bibliotheek Driehoek, Driehoekstraat 43, Ekeren.
De bib is gesloten van dinsdag 1 augustus tot en met maandag 6 november 2017.
Stedelijk contactcenter 03 22 11 333
bib.klantendienst@stad.antwerpen.be 
www.facebook.com/BibliotheekDriehoek

Deel met vrienden    

Verwante info:

2 reacties op dit artikel:
Jouw avatar
luc.vandebroek3@telenet.be

dat de cd,s verdijnen is wel jammer.Spotify is wel betalend om zonder reclame te kunnen beluisteren ,of is er een speciale regeling getroffen?

Jouw avatar
Stad_Antwerpen

Beste Luc, u zal in bib Driehoek nog steeds terecht kunnen voor het ontlenen van CD's. Het aanbod wordt in de toekomst ook uitgebreid met digitale muziekaanbieders, waaronder Spotify. Wilt u meer informatie over de toekomst van CD's in de bibliotheek? Spreek dan gerust een bibliotheekmedewerker aan of stuur een mailtje naar bib.driehoek@stad.antwerpen.be.