1 dag zonder BIN Ekeren

BIN Ekeren komt naar u toe

Om meer bekendheid te geven aan de BIN's (buurtinformatienetwerken) en de mogelijkheid te geven om u aan te sluiten, komen de BIN's Ekeren naar u toe. Tijdens 'één dag zonder inbraken' op 21 oktober trekken ze met tractor en kar door Ekeren.

BIN-overschrijvende actie in Ekeren

Tijdens een BIN-overschrijdende actie trekken de 4 bestaande BIN's van Ekeren door het district. Met tractor en kar houden ze op zaterdag 21 oktober 2017 halt op volgende plaatsen:

 • Konijnenberg
  hoek Konijnenberg 63/Bistkapellei 18-44
  10 tot 10.45 uur
   
 • Mariaburg 
  Van de Weyngaertplein (aan de kerk)
  11 tot 11.45 uur
   
 • Donk
  pleintje Sint-Lucaslaan (tussen Berkenlaan en Lorkenlaan)
  13 tot 14 uur
   
 • Bist
  Voetbalplein FC Ekeren, Bist 95
  14.15 tot 15 uur
   
 • Ekeren Centrum
  Kristus-Koningplein
  15.15 tot 16.30 uur

​Aansluiten bij een BIN

Wil u nu al aansluiten bij één van de Ekerse BIN's? Dat kan! U kan de BIN's bereiken via de gegevens op onderstaande foto. Geef zeker uw naam, voornaam, adres, e-mail en telefoonnummer door waarop u berichten wenst te ontvangen.

BIN Ekeren
BIN's Ekeren en de contactgegevens

Nationale actiedag 

Op vrijdag 27 oktober vindt de nationale actiedag '1 dag niet' plaats. Op deze dag willen de BIN's woning- en auto-diefstallen bestrijden. 1 dag zonder inbraken in België, hoe willen we deze doelstelling bereiken? We roepen alle Ekerenaren op om zoveel mogelijk en zo lang mogelijk licht te laten branden of kaarsen buiten te zetten zodat inbrekers die dag geen kans krijgen om hun slag te slaan.

Meer info

Heeft u nog vragen over BIN? Neem dan contact op met de Centrale Preventiedienst van de Lokale Politie Antwerpen, Oudaan 5, 2000 Antwerpen, tel. 03 338 57 33 of preventie@politie.antwerpen.be. 

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!