Risico-Info.be

Ga de BE-Alert challenge aan


Hebt u zich al ingeschreven voor BE-Alert, het systeem dat u op de hoogte houdt in geval van een noodsituatie? Goed zo. Daag nu uw vrienden en familie uit om hetzelfde te doen.

BE-Alert is een alarmeringssysteem dat u verwittigt en de nodige instructies geeft bij een noodsituatie. Dankzij BE-Alert kan de overheid een bericht uitsturen naar iedereen waarop de noodsituatie impact heeft. Zo krijgen alle betrokken inwoners snel de nodige aanbevelingen (bv. ramen en deuren sluiten bij een brand). 
BE-Alert gebruikt verschillende kanalen om u te waarschuwen. U kan een bericht ontvangen via een sms, een gesproken bericht via een vaste telefoonlijn of een e-mail. 

Registreren is eenvoudig 

U registreert zich heel gemakkelijk op www.be-alert.be. U kan verschillende adressen en verschillende telefoonnummers registreren. Woont u in Ekeren maar werkt u in Hoboken? Registreer beide adressen en u blijft steeds op de hoogte. 

BE-Alert Challenge: daag familie en vrienden uit

Ruim 17000 Antwerpenaars schreven zich al in op BE-Alert. Dat zijn er veel, maar het mogen er nog veel meer worden. Naarmate meer mensen zich inschrijven, verhoogt immers de veiligheid van alle inwoners.

Neem dus deel aan de BE-Alert Challenge: schrijf uzelf en uw gezin in en roep vrienden en familie op om hetzelfde te doen. U kan ze wakker schudden met een wake-up call van BE-Alert. Zij ontvangen zo een e-mail met de vraag om zich ook in te schrijven.

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!